Agenții imobiliari din Cluj, cei mai mari ”bandiți” și tromboniști. Feleacu este prezentat drept cartier al Clujului - FOTO


Agenții imobiliari din Cluj și-au perfecționat arta de prezentare a proprietăților pe care le vând, într-o lumină cât mai bună. 

Habitas Imobiliare anunță că vine un duplex în Feleacu, dar nu în comuna Feleacu, ci din ”cartierul Feleacu”, la numai 10 minute de Teatrul Național. 

Habitas Imobiliare va propune spre achizitie o casa superba, tip duplex, în cartierul Feleacu, la 8-10 minute de Teatrul Național din Cluj Napoca.

Prin cumpararea acestei case incepe povestea unei proprietati ce isi asteapta continuarea plina de viata si culoare a viitorilor sai proprietari.

Te cucereste prin amenajare, printr-un spatiu bine compartimentat, prin finisaje elegante si nu in ultimul rand prin linistea ce o ofera zona in care este amplasata”, prezintă agentul proprietatea. 

Acesta nu spune nimic despre faptul că drumul spre sau dinspre acest ”cartier” al Clujului este sufocant la anumite ore, dar anunță prețul de 300.000 de euro, pentru 4 camere, două băi și 300 de mp de curte. 

Partea bună este că duplexul vine mobilat, iar aranjamentele sunt de bun gust. 

anbn_ghm3vpmve0vbgtyr.jpg

Comentarii Facebook