Afacere ”necurată” cu lemne la Cluj, condusă de o femeie. A fost amendată cu 10.000 lei



Polițiștii clujeni au descoperit, în urma unui control de specialitate, o firmă cu sediul în Gilău care desfășura activități comerciale, fără a respecta legile de rigoare.

În scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj-Napoca, au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul social în comuna Gilău, având ca principal obiect de activitate achiziţia şi comercializarea materialului lemnos”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, s-a constatat că în cursul lunii mai, reprezentantul legal al societăţii, o femeie de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a desfăşurat activităţi de achiziţionare şi comercializare, fără respectarea prevederilor legale, pentru cantitatea de circa 5 m.c. material lemnos.

Administratorul societăţii a fost sancţionat conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 10.000 lei, iar materialul lemnos , în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost confiscat.

Comentarii Facebook