Miercuri 24 Aprilie

61% reducere la epilare definitiva! Timp de o saptamana platiti 245 lei in loc de 635 lei pentru epilare definitiva (P)

Reddeal va ofera timp de o saptamana o reducere de 61% pentru epilare definitiva bikini line sau axila. Daca veti cumpara cuponul de reducere de pe Reddeal veti primi bonus si un masaj anticelulitic sau de relaxare, la alegere.

 

Oferta include 3 sedinte de epilare definitiva (bikini line sau axila) la Salonul Prana!

In urma rasului parului pot aparea iritatii sau chiar taieturi. Dupa un timp indelungat de folosire a lamei, pielea devine aspra, intestetica, lipsita de stralucire si poate semana cu barba tepoasa a unui barbat. Rezultatul indepartarii parului este oricum de foarte scurtã durata.

O metodã mai recent aparuta si mai eficienta este epilarea cu lumina intens pulsata. Lampa acopera o suprafata mai mare, care poate varia de la 2-3 cm la 7-8 cm. Lumina este transformata in energie, ajunge la radacina firului de par si distruge chiar si foliculul. Un folicul odata distrus nu se mai regenereaza.

Cea mai noua tehnologie pe plan internaþional in domeniul epilarii este e-light care combina IPL (lumina intens pulsata) cu RF (radio frecventa). Aceasta metoda de epilare este neinvaziva, fara efecte nocive asupra sanatatii.

Salonul Prana foloseste aparatura de epilare e-light si, bonus, dupa fiecare sedinta de epilare se foloseste un aparat PDT cu cromoterapie care calmeaza si imbunatateste vizibil calitatea pielii.

 

Cuponul de reducere il puteti achizitiona de pe www.reddeal.ro si este valabil in perioada 1 iulie -30 septembrie 2011.

Comentarii Facebook