20 de tineri vor fi ghidati in programul "Mai Mult Antreprenoriat!" initiat de Asociatia Support for Youth Development


20 de tineri vor fi ghidati in programul "Mai Mult Antreprenoriat!", initiat de Asociatia Support for Youth Development (S4YD) Cluj.

Programul se va derula in perioada 17-21 noiembrie, iar selectarea candidatilor s-a facut pe baza motivatiei candidatilor si cunostintele minime despre antreprenoriat si piata de capital.

"La finalul scolii de formare, participantii vor dobandi abilitati si competente in ceea ce priveste antreprenoriatul si alte metode inovatoare de auto-sustinere financiara. Modulul de formare se incadreaza in etapa de formare a proiectului 'Mai mult antreprenoriat!' dezvoltat si implementat de catre Asociatia Support for Youth Development (S4YD) in perioada mai – decembrie 2010 in Cluj-Napoca cu sprijinul Comisiei Europene prin intermediul programului 'Tineret in Actiune' – Actiunea 1.2 – Initiative ale Tinerilor in parteneriat cu Centrul de Pregatire Financiara Millennium – Bucuresti", a precizat Marius Berescu, presedintele S4YD.

Cei 20 de candidati vor deprinde abilitatile si competentele pentru dezvoltarea propriei afaceri si cunostinte despre instrumente financiare.

Comentarii Facebook