11.000 de masini noi cumparate prin programul Rabla in doua luni

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anuntat ca in aceasta saptamana pregateste o Hotarare de Guvern pentru alocarea unor fonduri suplimentare pentru programul Rabla. In doua luni, 11.000 de masini noi au fost cumparate prin acest program.


"In numai doua luni de zile, 11.000 de masini noi au fost achizitionate prin programul Rabla. Ministrul Mediului a primit de la Guvern permisiunea, daca ne putem exprima asa, sa sustina lucrurile bune pe care le-a facut si pana in momentul de fata, de a continua programul Rabla", a declarat premierul Emil Boc la finalul sedintei de Guvern de astazi.

 

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca pana acum au fost distribuite oamenilor 94.000 din cele 110.000 de tichete valorice si ca exista in continuare cerere pentru acestea. El a precizat ca in aceasta saptamana pregateste o noua Hotarare de Guvern pentru alocarea unor sume suplimentare. Ministrul a dat asigurari ca Fondul de mediu are resurse pentru plata fiecarei masini predate.

 

Programul Rabla a fost lansat in luna februrie. Cei care isi duc la casat masinile primesc tichete valorice de 3.800 de lei, pe care le pot folosi pentru cumpararea unei alte masini.

Comentarii Facebook