Zodia care va primi o veste neașteptată în a doua parte a lunii octombrie. Ei au noroc în carieră, dar și în dragoste


Luna aceasta este cea în care o mare șansă în carieră sau în dragoste va apărea în cazul nativilor uneia dintre zodii. Acești nativi au o ocazie pe care nu o pot scăpa, căci din cele 12 zodii ale horoscopului, una singură va avea parte de mai mult noroc în octombrie 2022, mai ales în cea de-a doua parte a lunii.

Luna octombrie tocmai ce a început, iar veștile sunt, cu adevărat, valoroase pentru un anumit semn zodiacal. Nativii din zodia Balanță vor avea parte de noroc pe plan personal și profesional și se pot aștepta la situații inedite în zilele următoare.

Luna Plină din Berbec, de pe 9 octombrie, le va cere nativilor Balanță să acorde mai multă atenție relațiilor cu ceilalți. Cei care sunt într-o relație de cuplu, pot depăși un obstacol important. Alte Balanțe pot face pasul următor.

Pe 10 octombrie, Balanțele vor simți că au nevoie să-și planifice niște obiective pe plan personal. Acum va fi momentul să țină cont de dorințele și nevoile lor. Sunt cât se poate de aproape de a avea o idee ingenioasă, cu care să dea lovitura pe plan financiar, dacă își ascultă intuiția. Au planeta iubirii, astfel că în viața de cuplu totul va decurge armonios și într-un mod creativ. Astrele se vor alinia pentru ca nativii din zodia Balanță să aibă o șansă, pe toate planurile!

Pe 19 octombrie, Soarele și Venus, ambele în Balanță, se întâlnesc cu Pluto în Capricorn. Problemele care au fost, până acum, ascunse sub preș vor ieși la iveală, însă nu oricum, ci cu soluții menite să le rezolve pentru totdeauna. Conversațiile autentice și vulnerabile pot duce la schimbări profunde. Este timpul ca acești nativi să-și recâștige puterea, identitatea și demnitatea, pentru că doar așa le stă cel mai bine.

Soarele și Venus, ambele în Balanță, vor intra pe 22 octombrie, astfel că acești nativi vor trece printr-un fel de schimbare fizică sau psihologică. Cu alte cuvinte, Balanțele vor străluci în octombrie 2022, mai ales în cea de-a doua parte a lunii, scrie Antena 1. 

Comentarii Facebook