Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Nativii aceştia refuză să se căsătorească


Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Deși fiecare persoană își poate dori sau nu să se căsătorească la un moment dat, există bărbați care tind mai degrabă să fie burlaci pentru toată viața, din cauza zodiilor în care s-au născut. Aceștia refuză de multe ori să ajungă în fața altarului alături de partenerele lor și preferă să rămână liberi, chiar dacă sunt îndrăgostiți de femeile cu care au relații de cuplu.

Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Berbec

Primul loc în topul zodiilor de bărbați care nu vor să se căsătorească este ocupat de Berbeci. Aceștia au firi independente și indiferent de cât de bine le-ar fi alături de o femeie, nu se gândesc la nuntă.

În cazul în care partenerele lor încearcă să îi forțeze să se căsătorească, aceștia se îndepărtează de ele. Nici vorbă să accepte vreun fel de șantaj sau să facă anumite compromisuri ori să-și ia angajamente! Și totul fără remușcări!

Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Gemeni

În general, bărbații născuți în zodia Gemeni sunt fermecători și pot face foarte repede ca partenerele lor să-și dorească să-și petreacă toată viața alături de ei. Însă, oricât de mult ar iubi o persoană, acești nativi nu renunță ușor la libertatea lor.

De altfel, pe Gemeni îi sperie chiar și numai gândul că partenerele lor ar putea deschide subiectul căsătoriei. Ei nu sunt făcuți pentru căsătorie, dar acest lucru nu înseamnă că nu se pot însura din dragoste, la un moment dat.

Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Săgetător

Nici bărbații născuți în zodia Săgetător nu se văd în fața altarului alături de partenerele lor, mai ales în prima parte a tinereții. Ei adoră să fie liberi și să se distreze alături de prieteni mai degrabă decât să-și petreacă timpul dedicați unei relații amoroase.

Atunci când partenerele lor fac presiuni pentru a-i constrânge să petreacă mai mult timp alături de ele, chiar și fără să menționeze căsătoria, bărbații Săgetători fac stânga-mprejur. Nimic nu poate sta în calea libertății lor. Unii dintre ei ajuns să regrete mai târziu în viață că n-au luptat pentru o anumită relație.

Zodiile de bărbaţi care vor să fie burlaci toată viaţa. Vărsător

Alți bărbați care vor să fie burlaci sunt cei născuți în semnul astrologic al Vărsătorului. Acești nativi obișnuiesc să nu își arate sentimentele și să fie, de altfel, foarte greu de cucerit.

Femeile care își doresc relații cu bărbați născuți în această zodie ar trebui să se gândească bine înainte de a se lăsa fermecate de ei. În cazul în care își doresc să ajungă să se mărite cu ei, ele ar putea rămâne cu inima frântă. Lor le ia mult până când fac o cerere în căsătorie din suflet, deloc forțată. 


Comentarii Facebook