Zodiile cu un început de an fulminant, au noroc la bani în ianuarie 2023. De unde vin câștigurile fabuloase


Luna ianuarie aduce multe surprize pentru nativii horoscopului. Luna plină din Rac și tranzitul lui Venus ne arată ce zodii au noroc la bani în ianuarie 2023. Află dacă te numeri printre ele, de unde vin câștigurile și care sunt influențele benefice ale astrelor.

Cei mai norocoși nativi vor reuși să adune bani din surse noi, din colaborări sau din contracte noi de muncă. Alții vor avea un strop de noroc legat de moșteniri. Verifică, mai jos, să vezi dacă te numeri printre cei norocoși.

Zodia Rac, noroc triplu în luna ianuarie

Cei mai mulți dintre noi trebuie să fim prudenți și să cheltuim cu măsură în luna ianuarie după atâtea cadouri și petreceri de Sărbători. Dar nativii Raci sunt mai norocoși, mai ales cei care au fost prudenți și au pus deoparte un buget consistent pentru a-și prelungi vacanța la începutul noului an. Racii se vor bucura de reducerile care apar în ianuarie prin magazine, pot face achiziții noi, dar mai ales se pot bucura de oferte bune pentru vacanțe la schi sau la centre spa.

Zodia Rac se bucură la începutul lunii ianuarie de vizita Lunii pline, pe data de 6 ianuarie, când este și Boboteaza. Va fi o zi prielnică și marchează o perioadă de împliniri și bucurii pentru Raci. Nativii se vor bucura inclusiv de mici cadouri în bani de pe la rude sau de la soți, de călătorii, excursii și mici cumpărături. Începutul anului dă semne de prosperitate pentru zodia Rac! Luna, planeta guvernatoare a Racului pune în mișcare adâncimea oceanelor și ritmează nu numai mareea, ci și emoționalitatea umană. E o perioadă superbă nu doar pentru abundența în dragoste, ci și în relațiile amoroase.

Capricornul, în topul zodiilor cu noroc la bani în ianuarie 2023

Se știe cât de bine organizați și cumpătați sunt Capricornii. Ei întotdeauna au un buget de Sărbători și un buget după Sărbători, așa că luna ianuarie nu îi prinde niciodată cu buzunarele goale. Și mai știu ceva: ei cheltuie doar atât cât își permit! Vestea bună este că vin bani în ianuarie 2023, în a doua jumătate a lunii, după data de 18 ianuarie. În această zi, Mercur revine la mersul direct în zodia Capricornului și va rămâne alături de Capricorni până pe 11 februarie. Așadar, a doua jumătate a lunii ianuarie va fi o perioadă prosperă, vin bani din bonusuri și salarii sau chiar din mici afaceri pe care le derulează cu succes. În plin sezon al Capricornului, nativii acestei zodii se bucură de asemenea, de surprize plăcute și cadouri inedite din partea celor dragi.

Vărsătorul, norocos cu Luna nouă 

Încă de la începutul anului, din data de 2 ianuarie, Venus își începe tranzitul prin zodia Vărsătorului și va rămâne aici până pe 26 ianuarie, când va trece în semnul Peștilor. Venus aduce întotdeauna multe vești bune și oportunități pentru zodia pe care o vizitează, iar printre acestea se numără și ocaziile bune de a face bani. În plus, zodia Vărsătorului va fi vizitată și de Luna nouă pe data de 21 ianuarie, la numai o zi după ce Soarele intră și el în acest semn astral. 

Așadar, Vărsătorule, treci prin momente dificile și simți că viața te supune anumitor încercări? Deși traversezi o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental, vei vedea că ești înconjurat de oameni blânzi și buni, care îți sunt alături. Vărsătorul se numără printre cele mai favorizate zodii care primesc bani în luna ianuarie 2023. În ultima decadă a lunii, în mod deosebit, se vor aduna mai mulți bani în conturile Vărsătorilor, iar unii dintre ei se vor bucura de o mărire de salariu mult-așteptată. De asemenea, nu uita, Venus este zeița iubirii în mitologia clasică, iar săgețile trimise de fiul său Cupidon, pătrund până și în cele mai împietrite inimi. 

Comentarii Facebook