Serialul „Wednesday”, un nou record: A înregistrat peste 5 miliarde de minute vizionate, pentru a doua săptămână consecutiv


Serialul Netflix „Wednesday” a înregistrat, în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie, 5,3 miliarde de minute vizionate în prima săptămână de la lansare, doborând încă un record de streaming Nielsen, relatează Variety.

Doar de şapte ori un serial a depăşit pragul de 5 miliarde, iar „Wednesday” este al patrulea. Este a doua oară când serialul înregistrează o astfel de reuşită. În primele cinci zile de disponibilitate, seria a obţinut rapid 5,988 de miliarde de minute vizionate, stabilind un record pentru cea de-a doua cea mai mare săptămână de vizionări înregistrate vreodată de Nielsen.

Serialul este depăşit doar de sezonul 4 din „Stranger Things”, care a fost vizionat timp de 7,2 miliarde de minute în prima sa săptămână completă de disponibilitate. Cu doar opt episoade disponibile faţă de 32 de episoade ale „Stranger Things” la acel moment, se poate spune că numărul de episoade a dat serialului un impuls extraordinar faţă de cel cu Jenna Ortega. Deşi Netflix nu a făcut încă niciun anunţ privind continuarea, ar putea fi produs şi al doilea sezon. 

Serialul ar putea ajunge pe Amazon Prime

Cu toate acestea, fanii se întreabă dacă serialul va rămâne pe Netflix sau dacă va ajunge pe Amazon Prime Video după achiziţionarea de către streamer a MGM - studioul din spatele serialului. O sursă de la Netflix susţine că tranziţia este puţin probabilă, în ciuda zvonurilor.

De asemenea, în topul general al titlurilor se află „Firefly Lane” pe locul doi. Toate cele 19 episoade ale dramei au fost vizionate pentru un total de 967 de milioane de minute. Cu Katherine Heigl şi Sarah Chalke, partea a doua a sezonului final va fi lansată pe 8 iunie.

Dead to Me” se află pe locul 3, cu 898 de milioane de minute vizionate. Pentru a doua săptămână completă de disponibilitate din al treilea şi ultimul sezon, cifra este o scădere notabilă faţă de cele 1,5 miliarde de minute din săptămâna precedentă. Deşi numărul de telespectatori poate fi în scădere, este încă o performanţă serioasă după aproape trei săptămâni de streaming.


Comentarii Facebook