Zodiile cele mai deștepte din ZODIAC - Studiu pe baza celor care au câștigat cel mai des premiul Nobel


Cele mai deștepte zodii - Fiecare zodie are anumite caracteristici specifice, inclusiv inteligență, dar nativii din anumite zodii strălucesc.

Scorpionul poate fi răzbunător, dar va fi întotdeauna loial, Berbecii sunt cei care iubesc, Peștii sunt visători... Dar până la urmă, care dintre aceste zodii se dovedesc a fi cele mai inteligente?

Un studiu a fost realizat de site-ul GoCompare, care se bazează pe o analiză a semnelor astrologice a peste 900 de laureați Nobel, de când se acordă aceste premii, fiind analizate toate categoriile combinate.

Titlul este acordat în fiecare an unei personalități care s-a remarcat într-un domeniu care contribuie la îmbunătățirea umanității, precum pacea mondială sau știința. 

Vă prezentăm mai jos topul.

Cele mai deștepte zodii - Gemenii

Oamenii născuți sub semnul Gemeni (22 mai-21 iunie) sunt aparent cei mai inteligenți. Potrivit site-ului, nu mai puțin de 97 de reprezentanți ai acestei zodii au câștigat premii Nobel încă de la începutul secolului trecut. Printre ei, îi putem număra pe Bob Dylan sau pe celebra activistă Betty Williams. Trăsăturile de caracter ale Gemenilor ar putea explica aceste cifre: mintea lor permanent activă, pentru că Gemenii nu suportă întrebările fără răspuns și caută mereu soluții.

Cele mai deștepte zodii - Balanța 

Pe locul doi, cu 93 de câștigători, îi găsim pe cei din Balanță (23 septembrie-22 octombrie) cu simțul dreptății, latura imparțială și capacitatea lor de a apăra diverse cauze. Aici îl avem ca exemplu pe fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Jimmy Carter.

Cele mai deștepte zodii - Fecioarele

Fecioarele (23 august-22 septembrie) sunt caracterizate prin înțelepciunea, umanitatea și integritatea lor. Nativii din această zodie sunt recompensați cu locul trei în clasament în clasamentul celor mai deștepte zodii cu 88 de câștigători de premii Nobel. Cea mai cunoscută dintre acestea din urmă este Irène Joliot-Curie, fiica cuplului de oameni de știință francezi Pierre și Marie Curie.

Cele mai deștepte zodii - Mențiuni speciale

Zodiile care primesc mențiuni sunt Berbec cu 76 de premii Nobel, Taur cu 73 de câștigători, apoi Săgetător (71), Pești (66) și Vărsător (65).

Dorim să-i liniștim pe Leii și Scorpionii, care sunt la egalitate pe penultimul loc, precum și pe Capricornii care se află pe ultima poziție.

La final vă recomandăm să luați lucrurile relaxat. Nu numai că premiile Nobel nu sunt acordate doar celor ”cel mai deștepți”, dar astrologia nu este o știință exactă. Încă mai ai șanse să păstrezi pacea și să afli lumea întreagă.

Comentarii Facebook