Ruxi, marea câștigătoare la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Câți bani va primi influencerița de la Kanal D


Sezonul 7 al show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat. Ruxi a fost câștigătoarea, în fața Vivianei Sposub. Influencerița însă, nu va încasa tot premiul de 100.000 de lei. Va primi doar 84.000 de lei, pentru că statul oprește 16% potrivit legii.

Ruxi Opulenta a ales o ținută spectaculoasă pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Vedeta a fost de la bun început una dintre favoritele la Marele premiu în valoare de de 100.000 de lei și nu a dezamăgit nici în finală. 

Ruxi a îmbrăcat o rochie într-o nuanță puternică de albastru marin, prinsă în jurul gâtului. Rochia, cu foarte mult volum, a fost accesorizată pe măsură, cu o bijuterie masivă pe care Ruxi a purtat-o pe cap. 

Foarte emoționată, concurenta a oferit o scurtă declarație, imediat după ce a câștigat concursul. 

Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Comentarii Facebook