Poze incendiare cu Vlăduța Lupău, artista momentului. Mihai Morar o compară cu Rihanna - FOTO


Vlăduța Lupău a participat la o ședință foto incendiară. Artista a apărut împodobită în diamante, iar vedetele din România au complimentat-o.

A fost prima mea transformare de look alături de echipa adunată aici de Adrian Perjovschi şi sper să nu fie ultima, pentru că m-am simţit preţioasă şi frumoasă. Eu sunt mai sport în viaţa de zi cu zi, iar la concerte şi evenimente, am altfel de ţinute, cu fuste scurte, ca să mă pot mişca mai mult şi niciodată nu am atâta grijă la detalii, la make-up, la ţinută, cum am avut parte astăzi. Mi-a plăcut foarte mult, am fost răsfăţată şi preţuită de toată lumea şi de fiecare în parte, asemeni unui diamant”, a declarat Vlăduţa Lupău,

Vlăduța Lupău a purtat diamante naturale

Întrucât am ales conceptul de «Diamond Girl», ținuta a fost construită pornind de la bijuterii cu diamante suprapuse în mod opulent. Ca outfit propriu-zis, am ales o rochie transparentă, accesorizată cu detalii prețioase cu ajutorul căreia am creat iluzia de diamante aplicate direct pe piele și astfel am întregit conceptul. «The final touch» a fost o pereche de sandale într-o textura metalică”,  a explicat Lucy Faur, stilistul Vlăduței Lupău.

Mihai Morar de la Radio Zu a spus că artista seamănă cu Rihanna de Șimleu. Artista este originară din Sălaj, dar locuiește de mult timp la Cluj.

Screenshot-2022-02-04-at-22-52-26-Vlăduța-Lupău-vladutalupau-•-Instagram-photos-and-videos.png

Comentarii Facebook