Zodiile care obțin sume ENORME de bani în luna martie. De unde le vine norocul spectaculos, câștiguri, job nou sau încasează o moștenire?


Horoscop martie 2023. Primăvara vine cu vești bune pentru fiecare zodie, însă doar câteva dintre acestea se pot declara mai norocoase. Despre cine să fie vorba? Câteva zodii vor da lovitura pe toate planurile și se vor gândi să se bucure de o vacanță, asta pentru că vor câștiga sume mari de bani. 

Care sunt cele mai norocoase zodii în prima lună de primăvară? Vezi dacă și tu te afli printre ele. 

1. Leul

Un semn zodiacal sigur pe sine și foarte talentat, acesta va avea mult noroc în luna martie, mai bine spus în întregul an. Potrivit astrologilor, pentru acest nativ guvernat de însuși Soarele, prima lună de primăvară va avea cu precădere influențe benefice. Din acest motiv, el va trebui să descopere cât mai multe oportunități care i se vor ivi.

Va fi un an foarte activ, iar munca asiduă a Leului va da rezultatele mult așteptate: o promovare, o creștere a salariului sau chiar un job mai bun. Nativii singuri trebuie să se pregătească, pentru că un viitor partener este posibil să sosească în lunile care vin.

2. Capricorn

A treia lună din an va fi una cu noroc pentru nativii din zodia Capricorn și va începe cumva o tradiție. Vreme de câțiva ani, martie le va aduce satisfacție celor răbdători și muncitori, serioși și onești. Asta pentru că Pluto va părăsi, în sfârșit, Capricornul!

Nativii se vor simți eliberați și în largul lor, după o perioadă dificilă, plină de constrângeri și plăți. Așadar, Capricornii au liber la fantezii și relaxare.

3. Vărsător

Venus va intra în luna martie într-un sector al Vărsătorului asociat sinelui. Totodată, Saturn va părăsi semnul și va intra în Pești, luna viitoare, motiv pentru care va veni o perioadă foarte benefică. Așadar, lunile februarie și martie le sunt benefice Vărsătorilor.

Și acest nativ se va simți eliberat și îl vor aștepta multe beneficii la colț: iubire, oportunități, ocazii financiare care bucură sufletul.

Ne-am fi putut opri la cele 3 zodii, însă fără dubii luna martie este sezonul Peștilor, ceea ce înseamnă că astrele sunt aliniate pentru unele semne zodiacale. Acești nativi vor fi inspirați pe plan profesional. Totodată, lucrurile par să meargă bine și pe plan sentimental. 

Pești

Norocul îi va găsi oriunde în luna martie pe nativii din zodia Pești, fiind cea mai bine aspectată zodie din acest an. Marele salt în conștiință prevăzut pentru anul acesta va veni subtil și îi va învălui în armonie. Începând cu a treia lună din an, Peștii vor pune bazele unui nou capitol în viața lor.

Martie va fi o lună de test, în care vor exista multe schimbări, însă pentru a face loc noului în viață, este foarte important să se desprindă de vechi, de trecut. În prima săptămână, Saturn va porni într-o călătorie de trei ani în acest semn, o perioadă care îi va maturiza pe Pești.

Comentarii Facebook