Vlăduța Lupău cerută în căsătorie de un alt bărbat. Abia acum a vorbit despre el, au ieșit în centrul Clujului: „Mi-a adus inclusiv inel de logodnă”


Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Puțini știu însă un detaliu incendiar din viața sa. Un bărbat a cerut-o în căsătorie pe Vlăduța Lupău înaintea lui Adi Rus. Abia acum artista a vorbit despre el.

Artista povestește că a ajuns să primească mesaje zi și noapte de la un fan înfocat pe rețelele de socializare. La un moment dat, aceasta a decis să iasă cu el. La respectiva întâlnire, bărbatul a venit cu un buchet de flori, însă nu a vrut să se oprească doar aici. I-a trimis un colet vedetei, în care se afla un inel de logodnă, alături de mesajul „Vrei să fii soția mea?”, lucru care a șocat-o de-a dreptul pe artistă.

Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă.

Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: «Vrei să fii soția mea?» Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am”, a scris aceasta pe contul său de Instagram, potrivit fanatik.ro.

Ce bani ia cântăreața pentru o nuntă

Pentru că este una dintre cele mai îndrăgite artiste, mulți români vor să o cheme pe Vlăduța Lupău să le cânte la nuntă, unul dintre cele mai speciale evenimente din viața oricărui om. Cântăreața are foarte mulți fani atât în România, dar și în străinătate, iar suma pe care o cere pentru un eveniment este de aproximativ 5.000 de euro, scrie spynews.ro.

În cazul în care mirii vor ca vedeta să facă atmosferă o noapte la petrecere, tariful poate ajunge și la suma de 10.000 de euro. Nu oricine își permite să o cheme pe Vlăduța Lupău la evenimente. Artista reușește să facă spectacol de fiecare dată, iar oamenii se distrează de minune pe piesele ei.

Comentarii Facebook