Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere: Au grație și elocventa


Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere. Personalitate: Cei nascuti in aceasta zi confera elocventa și gratie aproape oricarei intreprinderi. Ei detin o maniera convingatoare care, într-o modalitate calma, anunța ca au intenții serioase. Poate ca sunt mai puțin elocventi cu vorba decat cu fapta, dar se impun printr-o prezenta fizica liniștitoare, care sugereaza ca te poti bizui pe ei in situatii dificile. Cei dotati cu talente verbale vorbesc adesea mai degraba direct și succint, insa limbajul lor detine un farmee și o imaginafie atragatoare.

Sunt perceptivi in analizele situafiei curente. Desigur, nu toti vor fi de acord cu ei, intrucat opiniile lor ferme tind sa starneasca opozitie, iar prezentarea sigura pe sine și cumva furtunoasa ii poate nemulțumi pe unii. De cele mai multe ori, le ofera ascultatorilor o singura ocazie de a înțelege. Dacă au fost greșit inteleși, este posibil sa nu se deranjeze sa clarifice sau sa explice. Ca atare, trebuie sa devina mai priceputi in netezirea diferentelor, facandu-și timp sa ilustreze in amanunt ceea ce vor sa spuna, și in cele din urma sa declare ca sunt gata sa asculte și sa coopereze.

Adesea, fac apel direct la emotiile altora, dar de fapt punctul forte il constituie propria lor capacitate mentala, de concentrare. Deși sunt indivizi emotionali, dimensiunile succesului personal pot fi direct proportionale cu capacitatea de a-și tine sub control latura mai excitabila a naturii. Cei mai evoluati au o atitudine sofisticata, care poate fi liniștitoare, mai ales in situatiile dificile cand sunt solicitati sa preia conducerea. Totuși, aceasta incredere in sine poate starni uneori iritare, mai ales daca ei adopta o atitudine condescendenta.

Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere

Sunt indivizi multivalenti, care arata multe, dar in același timp tree multe sub tacere. Due adesea vieti interioare secrete, la care putini au acces și i§i pot forma obiceiuri și ritualuri destul de ciudate, ce le confera o senzatie de bine. Pot fi foarte protectori fata de cei dragi, dar și ei in?iși se pot folosi de sprijinul și protectia unor indivizi sau organizatii mai puternice. De cele mai multe ori, pot lucra pentru grupuri și organizatii și contribuie cu multa energie in directia familiei și prietenilor. Sunt rareori liber profesioniști sau artiști izolati; chiar aceia care fac afaceri pe cont propriu lucreaza in general la proiecte ce, implica una sau mai multe colaborari cu terti. In general, trebuie sa invete sa le ingaduie altora sa se adapteze ritmului lor accelerat și sa faca un efort de a fi mai atenti, astfel ca realizable lor sa poata face fata unor examinari intense.

Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere. Puncte tari: degajat, fluent, gratios

Puncte slabe: precipitat, negativ, condescendent

Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere. Numere si planete

Persoanele nascute in ziua de 5 a lunii februarie sunt conduse de numarul 5 și de planeta Mercur, care reprezinta iuteala gandirii și schimbarea. Deoarece Uranus (denumit adesea "octava superioara a lui Mercur") este guvemator in Varsator, oamenilor nascuti in 5 februarie le sunt conferite puten mentale dinamice, alaturi de intuitie in ceea ce priveste adevarurile universale, objective. Indiferent care ar fi greutatile cu care se confrunta in viata, cei condusi de numarul 5 iși revin de obicei rapid, ceea ce este foarte valabil pentru indivizii elastici nascu^i in ziua aceasta.

Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere - Sanatate

Pot avea probleme cronice de sanatate, despre care prefera sa nu discute. Deși sunt in general sanatoase, exista anumite slabiciuni corporale care le sacaie pe toata durata vietii. De obicei, este vulnerabila o regiune specified sau unul dintre sistemele majore ale corpului (circulator, nervos, limfatic sau glandular). Nu este surprinzator ca aceasta problema sa fie auto-influentata sau chiar auto-indusa. Un medic care le va consulta cu regularitate de-a lungul anilor este preferabil clinicilor sau tratamentului mai pu£in personal §i asigura continuitate. Ele pot fi nevoite sa aplice o mai mare discipline alimentatiei lor și sa infceleaga importanta eliminarii sau reducerii aportului de substante toxice (de obicei, tutun, alcool, zahar, grasimi animale sau alte produse ce determine dependenta). Exerci(iile fizice moderate sunt recomandate pentru majoritatea, ca și sporturile in echipe sau cele competitive de tip unu-contra-unu.

Vărsător 5 februarie - Zodiacul zilei de naștere - Recomandari

Acordati-le o sansa și celorla te persoane. Nu va așteptati ca toti sa se miste a fel de rapid. Incercati sa fi{i mai transparent și faceti-va motivele clare pentru ceilalti. Nu intotdeauna oamenii va pot intelege pozitia.

Celebritati nascute in aceasta zi

1988: Eric Bicfalvi - fotbalist roman

1985: Cristiano Ronaldo - fotbalist portugez

1984: Carlos Tevez - fotbalist argentinian

1975: Giovanni van Bronckhorst - fotbalist o andez

1972: Mary Donaldson - sotia printului moștenitor Frederik al Danemarcei 1969: Bobby Brown - solist american, sotul cantaretei Whitney Houston 1965: Gheorghe Hagi - fotbalist roman

1964: Duff McKagan - basistul trupei Guns N' Roses

1962: Mihai Bisericanu - actor și muzician

1946: Charlotte Rampling - actrita britanica de film

1928: Hristu Candroveanu - critic literar si poet

1915: Robert Hofstadter - fizician american (d. 1990)

1914: William S. Burroughs - scriitor american (d. 1997)

1896: Nicolae Bagdasar - filosof, academician roman (d. 1971)

1887: Corneliu Dragalina - general roman, fiul generalului Ion Dragalina (d. 1887) 1878: Andre Citroen - pionier al automobilelor franceze (d. 1935)

1851: ștefan Hepites - fizician §i meteorolog, membru și vicepresedinte al Academiei Romane (5/17) (d. 1922)

1788: Robert Peel - prim-ministru al Regatului Unit (d. 1850)

Comentarii Facebook