Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații, în funcție de zodie? Un nativ este foarte sensibil

 

Zodiacul despărțirilor. Multe cupluri ajung să se despartă deoarece bărbații nu sunt mulțumiți de anumite lucruri în relațiile pe care le au cu partenerele lor. Așteptările lor în plan amoros sunt diferite, în funcție de zodia în care s-au născut. Iată ce îii determină pe fiecare dintre eie să spună „punct și de la capăt”.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Berbec

Bărbatul Berbec este extrem de categoric. Dacă partenera lui începe să îi interzică să facă ceea ce își dorește și dacă simte că ea îi pune tot felul de piedici, acest nativ poate pune punct relației fără să stea prea mult pe gânduri. Acesta are nevoie de o femeie care să știe cum să îl încurajeze și să-l sprijine.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Taur

Un bărbat Taur are nevoie de foarte multă atenție de la partenera lui. În general, n-are curaj să îi spună verde-n față ce îl supără. Astfel, își poate schimba comportamentul, astfel încât să o determine pe femeia din viața lui să pună capăt relației, în locul lui. În mod obișnuit, el nu suportă nepăsarea. Când este vorba despre așa ceva, ia decizia despărțirii foarte ușor.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Gemeni

Gemenii sunt niște maeștri ai vorbelor, așa că bărbatul născut în această zodie se descurcă de minune și atunci când vine vorba despre despărțire. Acesta știe să spună ce are pe suflet fără să rănească. Cel puțin în prima parte a vieții, un astfel de bărbat are dorință de aventură, astfel că nu se grăbește să se așeze la casa lui.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Rac

Sensibilul zodiacului, bărbatul Rac nu suportă să fie jignit sau trata cu indiferență. Acestea sunt principalele motive pentru care el alege să se despartă. Chiar dacă nu arată întotdeauna, vrea să primească afecțiune și să se simtă în siguranță în relația cu femeia din viața lui.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Leu

Dacă e să nu suporte ceva, bărbatul Leu nu suportă trădarea. Nici nu o poate ierta. În cazul în care este înșelat sau dacă își vede partenera flirtând cu altcineva, el poate pleca fără să se mai uite înapoi. În plus, acestui bărbat îi place la nebunie să primească laude și să vadă în fiecare zi că este iubit de cea cu care formează un cuplu.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Fecioară

Călcâiul lui Ahile, în privința bărbatului Fecioară, este mama lui. În cazul în care partenera lui nu se înțelege cu femeia care i-a dat viață, s-a zis cu relația! În plus, el are tendința de a face comparații între iubită sau soție și mama lui. Însă, în general, acestui tip de bărbat îi plac femeile curajoase care obișnuiesc să preia inițiativa.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Balanță

Bărbatul născut în zodia Balanță a fost făcut ca să fie iubit. Are mare nevoie de dragoste. Adoră să fie alintat și răsfățat în numeroase moduri de partenera lui. În cazul în care nu simte suficientă afecțiune, va pune punct relației și va căuta o altă femeie care să-l facă fericit.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Scorpion

Mai mult decât orice altceva, bărbatul Scorpion prețuiește inteligența și fidelitatea, la pachet. Are nevoie de o femeie spontană cu care să poată avea conversații interesante, o parteneră spontană cu care să se înțeleagă din priviri și care să îi coloreze viața. În cazul în care este înșelat, alege despărțirea, fără să mai vorbească vreodată cu cea care l-a trădat.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Săgetător

Bărbatul Săgetător este foarte orgolios. Dacă partenera i-l rănește, se desparte de ea numaidecât. Nu suportă crizele de gelozie, dramatismul și ipostazele rușinoase, mai ales atunci când se află în public.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Capricorn

Motivul pentru care un bărbat Capricorn poate pune capăt unei relații este indiferența partenerei lui. În cazul în care ea nu ia seama la ceea ce își dorește sau simte el, adio! El vrea pe cineva care să îi ofere în permanență siguranță, stabilitate. Își dorește să împărtășească cu ea fiecare bucurie ori supărare.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Vărsător

Bărbatul Vărsător tinde să vrea ceea ce este imposibil, în cele mai multe relații. Adică libertate. Dacă cineva îi perturbă calmul interior sau îi deranjează starea de bine, alege să încheie relația. Lângă el are loc doar o femeie care nu este deloc geloasă ori posesivă, ba chiar una de la care să aibă ce învăța.

Zodiacul despărțirilor. De ce se despart bărbații Pești

Bărbatul Pești este sensibil. Se supără la orice critică, mai ales dacă este vorba despre una referitoare la comportamentul lui. Femeia de lângă el trebuie să îl facă să se simtă protejat, ascultat și înțeles în orice situație. Altfel, relația de cuplu nu poate dura până la adânci bătrâneți.

Comentarii Facebook