Când vei deveni mamă? La ce vârstă să faci copii, în funcție de zodie


Când vei deveni mamă? La ce vârstă să faci copii, în funcție de zodie. Vârsta la care să faci copii, în funcție de zodie. Nimeni nu știe exact care este vârsta ideală, la care să devii părinte, dar astrologii au realizat anumite estimări. 

Când vei deveni mamă? Berbec

 Dorința de a-i putea asigura copilului tot confortul de care acesta are nevoie, o determină pe mama Berbec să își dorească un copil abia după vârsta de 30 de ani. Abia atunci femeia nascuta in aceasta zodie se va simți pregătită.

Când vei deveni mamă? Taur

 Pe de alta parte, nativele din Taur se simt pregatite in orice moment pentru a da naștere unei vieți, fiindcă ele nu concep viața fără aceste bucurii. De asemenea, mamicile din aceasta zodie vor fi devotate copiilor si vor da un real exemplu.

Când vei deveni mamă? Gemeni

 În ceea ce o privește pe femeia născută in zodia Gemeni, aceasta va dezvolta o relatie armonioasa cu micutul ei. Singura problema este ca, pana se va hotari sa conceapa un copil, va trece probabil ceva timp.

Când vei deveni mamă? Rac

Este o mama nemaipomenită. Femeia nascuta in Rac isi va dori sa aiba cat mai repede un copil si se va da peste cap ca sa ii asigure tot ceea ce ii este necesar nou-nascutului.

Când vei deveni mamă? Leu

 Daca esti nascuta in zodia Leu, probabil ai remarcat deja accentul pe care il pui pe munca si pe realizarile profesionale. Nu este cazul sa te invinovatesti pentru acest lucru, deoarece cele din zodia Leu nasc adesea in jurul varstei de 40 de ani, cand considera ca s-au ocupat suficient de cariera.

Când vei deveni mamă? Fecioara

 Deși nativele nascute in aceasta zodie sunt persoane foarte sensibile, se pare ca dorinta de a organiza totul si de a nu pierde din vedere niciun detaliu, va duce la amanarea momentului conceperii unui copil. Prin urmare, persoanele din zodia Fecioară vor începe sa se gandeasca serios la acest lucru abia in jurul varstei de 30 de ani.

Când vei deveni mamă? Balanța

 Echilibrul si calmul Balantei, o va face pe viitoarea mamica sa isi doreasca sa conceapa cat mai repede un copil. Pe langa aceste caracteristici, se pare ca un factor decisiv in luarea acestei decizii va fi si dorința de a fi o mama tanara.

Când vei deveni mamă? Scorpion 

O zodie pentru care, pe primul plan se afla, de obicei, munca; de aceea, nativele din aceasta zodie nu se vor grăbi sa conceapa un copil, iar cand o vor face, după 27-28 de ani, vor fi foarte stricte in ceea ce privește educația micutului.

Când vei deveni mamă? Săgetător

 Nici nativele din Sagetator nu se grabesc sa facă un copil, iar motivul este faptul ca isi doresc sa isi traiasca viata la maximum. După ce va apărea un copil însă, situația nu se va schimba foarte mult, iar acesta se va bucura de libertate din partea mamei Sagetator.

Când vei deveni mamă? Capricorn 

Persoanele născute in această zodie sunt și ele foarte stricte în ceea ce privește cariera si profesia si, de aceea, vor concepe un copil relativ târziu, chiar după 30 de ani. Acesta nu este un lucru rău, deoarece nativele din Capricorn vor putea asigura tot confortul necesar noilor membri ai familiei.

Când vei deveni mamă? Vărsător

 In jurul varstei de 25 de ani, femeile Varsator se vor arata dispuse sa facă acest pas. Cu toate acestea, nu vor fi foarte incantate de aceasta idee, deoarece se pare ca nativele din aceasta zodie nu au o compatibilitate excelentă atunci cand vine vorba de copii si nu sunt foarte interesate de ceea ce presupune rolul de mama.

Când vei deveni mamă?  Pești

Una dintre cele mai potrivite zodii pentru acest rol, cel de mama. Mama Pești este dispusă sa mearga pana-n panzele albe pentru copilul ei și îl va crește întocmai ca o cunoscătoare, chiar dacă îl va concepe la 18 ani.

Comentarii Facebook