Zodiacul care aduce vești bune și luminița de la capătul tunelului


Jupiter, în Pești. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești bune și cu luminița de la capătul tunelului.

"Cu Jupiter în Pești e un moment nemaipomenit să vă apucați de meditație. Nu o să căutați lucrurile cele mai normale, cele mai obișnuite, o să căutați oameni care să vă învețe, o să vă conectați mai mult la sinele vostru, la cum vă puteți echilibra, pentru că energia Peștilor este o armonie.

Cu Jupiter în Pești fericirea adevărată e să traversezi strada și să nu te mai gândești la toate lucrurile posibile și imposibile, ci pur și simplu să plutești, să accepți ce se întâmplă, că capeți o umilință în care să-ți dai seama că suntem pe această planetă, nu suntem Dumnezei, nu avem un cuvânt de spus, nu avem controlul suprem și noi trebuie să facem ce ne este nouă mai bine, atenție, nouă!

Schimbare importantă la nivel mondial

La nivel mondial lucrurile se vor schimba, apare primul moment de vindecare, prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, că mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. 

Îmi doresc foarte mult ca în perioada asta 14 mai - 28 iunie numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi!

Cu Jupiter în Pești să știți că se va schimba foarte mult modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei. Am spus-o și o să o spun, cel puțin la anul când Jupiter va sta mai mult în Pești și se va apropia și de Neptun, psihologii vor avea foarte mult de muncă, pentru că acum ies la suprafață amintiri, tristeți, traume, chestii neacceptate, ascunse. O să vină multe căi de vindecare.

Cu Jupiter în Pești omenirea o să fie mai generoasă cu țări, cu alții, vom descoperi că au rămas mulți copii abandonați, fără mâncare, o să auzim multe povești din acestea.

Jupiter, în Pești ne luminează tunelul. "Nu uitați!"

Jupiter intră pe 14 mai în Pești și va merge direct până pe 20 iunie. Pe 20 iunie își începe retrogradarea, adică tot ce se întâmplă de pe 14 mai va fi reluat de pe 20 iunie până pe 28 iulie când se va întoarce în Vărsător.

Jupiter în Pești vine cu o licărire, ne luminează tunelul, e luminița de la capătul tunelului. Nu uitați! Vindecare, speranță, credință, acceptare și multe, multe emoții", spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.


Comentarii Facebook