Zodiacul atracției. Ce bărbați atragi în funcție de zodie?


Ce bărbați atragi, în funcție de zodie ta. Știai că în funcție de caracteristicile zodiei tale, atragi anumite tipuri de bărbați? Ei bine, astrologii îți spun ce tip de partener atragi în funcție de personalitatea și energia ta. Elementul care te definește este cel care îți decide destinul în dragoste sau fericirea în relația de cuplu.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta?

Legea atracției se află în strânsă legătură cu caracteristicile zodiei tale. Te-ai întrebat de multe ori de ce întâlnești doar un anumit gen de parteneri și ai ajuns la concluzia că toți sunt la fel? Ei bine, acest lucru ți se întâmplă din cauza temperamentului și personalității tale. Astrologia îți poate spune multe despre tine, dar și despre persoanele pe care le atragi în viața ta.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Berbec

Nativii născuți în zodia berbecului sunt firi pasionale, pline de energie care îți doresc să experimenteze, iubesc adrenalina și poveștile interzise. Problema este că atragi persoane complet opuse: liniștiți, calmi și care își doresc să-și clădească o familie. Sunteți ca yin și yang, lucru care poate aduce un anumit echilibru pentru o perioadă.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Taur

Femeia Taur își dorește stabilitate și siguranță. Nu crede în promisiuni deșarte, tocmai de aceea este greu de abordat și de cucerit. Este atrăgătoare și iubește cu pasiune. Are nevoie de un bărbat care a trecut prin multe, știe ce vrea de la viață și are nevoie de liniște. Îți ies în cale bărbați care vor să se regăsească, deoarece știu că lângă tine vor avea o relație bazată pe încredere.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Gemeni

Ești o persoană căreia îi place distracția și nu lipsește de la nicio petrecere. Tocmai din această cauză atragi bărbați care vor să iasă din rutină și își doresc să te cucerească cu orice preț pentru a-și valida masculinitatea. Totul este roz pentru o perioadă, iar apoi te simți dezamăgită.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Rac

Bărbații care sunt atrași de Raci caută dragostea adevărată. Ei sunt convinși că în acești nativi pot găși stabilitatea de care au atâta nevoie pentru un viitor liniștit și asigurat. De asemenea, Racii sunt persoane care sar în ajutor, iar prietenii interpretează în mod greșit acest gest. Astfel, ajung să se îndrăgostească de tine bărbați pe care îi credeai simpli prieteni.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Leu

Persoanele care sunt atrase de femeile din zodia Leu îşi doresc o vedetă. O femeie căreia îi place să fie în centrul atenției, care au o doză de nebunie, dar sunt și foarte inteligente.  Cu cât ai mai mulți admiratori, cu atât își va dori și mai tare să te cucerească.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Fecioară

Fecioarele sunt firi extrem de liniștite, calme, știu să asculte și să dea sfaturi. Ești prima persoană care este alături de cineva care a pierdut totul sau care a fost dezamagit de multe ori în trecut și trăiește într-un haos continuu. Are nevoie de ordine și disciplină, iar tu îi poți da câteva lecții importante.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Balanță

Balanțele sunt persoane echilibrate, care își doresc să trăiască în liniște și pace. Însă bărbații pe care îi întâlnesc sunt extrem de indeciși, copilăroși și imaturi. Nu sunt hotărâți și nu știu exact ce vor de la viață, tocmai de aceea caută compania ta. Tu le poți arăta calea către rațiune, iubire și dăruire.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Scorpion

Bărbații care sunt atrași de Scorpioni caută pasiune. Femeile născute în acest semn zodiacal se potrivesc cel mai bine să ofere acest lucru. Mai mult decât atât, sunt extrem de motivaţi şi intenşi atunci când îşi pun ceva în minte. Pasiunea pe care o simte în compania ta îi trezește interesul la modul cel mai profund, chiar dacă nu știe s-o arate.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Săgetător

Femeile care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt persoane care au pus preț pe carieră, sunt independente și conștiincioase. Atrag în viața lor bărbații care nu au reușit să se realizeze și care le admiră perseverența și ambiția de care dau dovadă. Te simți bine în compania lui, te face să râzi, dar ai nevoie de cineva care să-ți ofere mai multă stabilitate.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Capricorn

Femeile care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt persoane care au pus preț pe carieră, sunt independente și conștiincioase. Atrag în viața lor bărbații care nu au reușit să se realizeze și care le admiră perseverența și ambiția de care dau dovadă. Te simți bine în compania lui, te face să râzi, dar ai nevoie de cineva care să-ți ofere mai multă stabilitate.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Vărsător

Femeile Vărsător au un suflet bun, dar îl ascund sub masca dură pe care o afișează. Atrag în viața lor bărbații puternici, dominanți, care vor să se impună, chiar dacă la început le cuceresc cu atitudinea lor aparent blândă. Sunt femei destul de sensibile și tandre, iar acest lucru le ajută să-și consolideze relațiile.

Ce bărbați atragi, în funcție de zodia ta? Pești

Femeile Pești se atașează foarte repede de parteneri, oferă multă atenție, dragoste și visează la familia perfectă. Acestea atrag bărbații care sunt serioși, iubesc copiii și își doresc o familie. În femeile din această zodie găsesc exact ceea ce caută. De asemenea, acestea au o latură artistică și sensibilă. Chiar dacă partenerul pare bărbatul perfect, nu ar strica puțină precauție.


Comentarii Facebook