Marti 16 August

Zodia care se iubeşte doar pe ea. Trebuie să te fereşti de aceşti nativi, e clar


O zodie se iubeşte doar pe ea însăși necondiționat. Chiar dacă poate ajunge să simtă iubire și pentru alte persoane, aceasta se va pune întotdeauna pe primul loc, chiar și atunci când cei din jurul ei ar putea avea de suferit din această cauză.

Zodia care se iubeşte doar pe ea

De obicei extrem de carismatici și cu firi foarte puternice, nativii zodiei Leu nici nu concep să nu fie pe primul loc pe lista priorităților pe care le au. Deși unii dintre ei obișnuiesc să-și apere familia indiferent de situație și să aibă grijă ca aceasta să nu aibă de suferit din niciun punct de vedere, în general, Leii se simt centrul Universului.

Din punctul lor de vedere, sunt perfecți și nimeni nu îi poate face să se răzgândească. Calitățile oricărei alte persoane pălesc pe lângă calitățile lor. Leii consideră că merită totul, chiar dacă pe drumul către obținerea lucrurilor dorite trebuie să rănească oameni. Pentru ei, succesul este indiscutabil, la fel cum sunt și confortul și libertatea.

Alte zodii care se iubesc la nebunie

Deși orice persoană, indiferent de data la care s-a născut, poate avea o stimă de sine imbatabilă, podiumul zodiilor care se iubesc la nebunie este completat de Raci și Pești. Primii pun răsfățul lor mai presus de orice. Nimic nu este mai important decât confortul lor sau de bucuria de a-și cumpăra ceva nou, chiar înainte de a se achita de unele datorii.

De aceea, Racii vor munci întotdeauna de nevoie, nu din vreun simț al datoriei. Unii dintre ei recunosc cu franchețe că le-ar plăcea să își petreacă viața fără să fie nevoiți să lucreze și să se poată baza pe altcineva pentru confortul lor pe care nu-l sacrifică sub nicio formă.

La rândul lor, Peștii se iubesc la nebunie. Persoanele născute în această zodie se simt speciale și au o stimă de sine excelentă mai ales pentru că, din punctul lor de vedere, sunt diferite față de ceilalți oameni. Acești nativi sunt adepții nonconformismului și se feresc să gândească sau să acționeze la fel ca cei din jurul lor.

Celor născuți în zodia Pești le place la nebunie să iasă în evidență în orice situație, fie că este vorba despre vestimentație sau despre o alegere importantă ori un punct de vedere distinct și exprimat cu mândrie. Aceste persoane adoră să vadă expresii mirate sau chiar stupefiate la cei din jurul lor, indiferent că sunt în familie, între prieteni sau la locul de muncă.

Comentarii Facebook