Zodiile obsedate de reduceri. Acești nativi adoră să facă shopping de Black Friday 2021


Zodiile obsedate de reduceri. Sincer, ce te entuziasmează mai tare decât cumpărăturile online? Vorbind în numele meu, aș putea pierde ore întregi adăugând rochii și produse de îngrijire a pielii în coșul meu de cumpărături online. Dacă dau peste o lumânare mistică și parfumată într-un magazin online, nici nu mă uit la bani. 

Chiar dacă sunt în căutarea unei singure cești de cafea, voi fi ușor convinsă să cumpăr și o tavă scumpă, dacă arată suficient de drăguță. Serios, cineva trebuie să mă oprească! Dar nu sunt singura. Există semne zodiacale care adoră să facă shopping online. Așa că, dacă ai una dintre aceste zodii în familie sau în cercul de prieteni, vei înțelege de ce cheltuiesc atât de mult.

Zodiile obsedate de reduceri. Nativii sunt obsedați de reducerile de Black Friday 2021

Cumpărăturile sunt cu adevărat o formă de artă. Gândește-te la asta. Este nevoie de abilitatea de a ști cum să economisești bani și să selectezi produsele potrivite, intuiția de a ști dacă este timpul să cheltuiești sau să te abții și, cel mai important, este necesar un gust rafinat. Unii oameni cumpără mult și nu poartă nimic. În schimb, cumpărătorii experți se întorc acasă cu plase cu lucruri frumoase, pe care nu au dat sume exorbitante.

A vedea un pachet pe care l-ai așteptat cu nerăbdare la ușă și senzația de a tăia etichetele de pe niște haine noi…cumpărăturile de Black Friday merită toți banii.

Zodiile obsedate de reduceri. Taur -  Nu există nimic care să-i placă mai mult decât cumpărăturile

Dacă există o zodie asociată cu shopping-ul, acesta este Taurul. Ai întâlnit vreodată un nativ Taur care să nu fi fost fascinat de bani și cheltuieli? La urma urmei, Taurii sunt făcuţi din elementul pământ (de unde provine aurul) și sunt guvernați de Venus, planeta luxului. A avea lucruri frumoase este esențial pentru caracterul unui Taur. Este un semn zodiacal care se pricepe la fel de bine la economisirea banilor, cât și la cheltuirea lor.

Zodiile obsedate de reduceri. Leu - Adoră lucrurile noi, strălucitoare și pline de farmec

Poți observa un Leu după entuziasmul lui inerent. Indiferent ce face, un Leu strălucește ca un diamant de 24 de carate. După cum îți poți imagina, acest lucru insuflă zodiei o dorință naturală de a merge la cumpărături. Leii își doresc produse care să fie imediat observate și venerate de toată lumea, fie că este vorba de o ținută nouă, o mașină nouă sau un buchet de flori. Vor să cumpere produsul cu cel mai puternic farmec de pe piață.

Zodiile obsedate de reduceri. Balanță - Se dă în vânt după ceva elegant și la modă

Sincer, știi vreo Balanță care să nu aibă simțul esteticului? Chiar dacă tocmai s-a ridicat din pat, reușește să facă asta arătând cool. Asta pentru că este o zodie guvernată de Venus, planeta frumuseții. Cine iubește frumusețea adoră să meargă la cumpărături. Balanțele vor să fie înconjurate de lucruri care le inspiră.

Zodiile obsedate de reduceri. Scorpion -  Întotdeauna face cumpărături online pentru a se relaxa

Nu te-ai fi așteptat niciodată ca un Scorpion misterios și atrăgător să iubească shopping-ul. Cu toate acestea, poate uiți că vorbim despre una dintre cele mai obsedate zodii din horoscop. Dacă un Scorpion are chef să facă mici cumpărături, nu există economii. Cheltuie acum și se gândește mai târziu. Scorpionul este condus de Marte, planeta acțiunii, care îl influențează să fie un cumpărător impulsiv.


Comentarii Facebook