Ziua Izabellei, evenimentul care a acaparat mediul online din România


O mică greșeală i-a adus celebritatea unei fete de 11 ani din Constanța, după ce aceasta a creat un eveniment pe Facebook.

Copila a creat un eveniment pe rețeaua de socializare, pentru a-și invita prietenii la ziua ei, din 14 martie. Totuși, aceasta a distribuit event-ul ca fiind public.

Astfel, ”Ziua Izabellei” a intrat în atenția internauților care au început să-și anunțe prezența la ziua de naștere a fetiței și au răspândit mai departe evenimentul.

În doar câteva zile numărul persoanelor care au acceptat invitația la petrecerea de ziua Izabellei a depășit 120.000.

Mama fetei spune că nu știe cum de s-a ajuns aici, ea fiind la serviciu când minora și-a făcut o pagină de Facebook și a creat evenimentul.

Nici eu nu stiu cum s-a ajuns aici! Eram la servici, si-au facut o pagina, Iza si Sara, nu stiu ce au gresit ele! Nu se mai tine! S-a anulat! Ea se simte foarte bine, e entuziasmata ca e vedeta! Nu am certat-o! M-am speriat, i-am dezactivat conturile dar ma gandeam ce-o iesi din asta!”, a anuntat mama Izabellei, in aceasta dimineata, in direct la un post de radio, potrivit cancan.ro.

Izabella a ajuns deja celebră și în rândul colegilor săi, care vin la ea la ușă în fiecare zi.

La scoala vin copiii la ea la usa, ea spune ca a ajuns sa o enerveze! Si la munca mi-au spus la fel, vin si eu! Izabela e frumoasa, cuminte si desteapta! Mai are o surioara, Teodora, are 9 ani.”, a mai spus mama fetei.

 

Comentarii Facebook