Încă o serie de invitați au fost anunțați la Electric Castle 2015: Fatboy Slim și Netsky vin la Cluj


Organizatorii Electric Castle au anunțat încă o serie de artiști care vor urca pe scenă la ediția din 2015 a festivalului.

Printre aceștia se numără și doi artiști care vin în premieră în Cluj, FatBoy Sim și Netsky.

FatBoy Slim vine pentru prima dată în Cluj și are toate șansele să își stabilească un nou record de audiență pentru Europa de Est în cadrul Electric Castle (EC) 2015. DJ-ul britanic, căruia fanii stilului big beat îi datorează popularitatea genului, este unul dintre headliner-ii ediției a treia a festivalului, ce se va derula între 25-28 iunie a.c. Popularitatea lui locală este deja confirmată, este singurul DJ care a reușit să adune peste 20.000 de mii de oameni la un show din țară, însă, cu siguranță, EC 2015 îl va ajuta să își depășească acest record”, sunt de părere organizatorii festivalului.

O altă premieră a Electric Castle 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oară în România în formulă live, însoțit de un band.

Netsky, pe numele său adevărat Boris Daenen, a semnat în 2009 un coontract cu Hospital Records și de acolo până la faima mondială a mai fost un singur pas. Netsky este, în prezent, printre cei mai populari DJ de drum’n bass; remixurile sale după artişti precum Rusko, Pendulum, Audio Bullies, Swedish House Mafia sau Jessie J au milioane de vizualizări în spațiul online. Formula live în care va fi prezent pe scena principală a festivalului este un proiect relativ recent al artistului, dar este cea mai bună variantă de show pe care Netsky a prezentat-o vreodată.

Organizatorii au mai anunțat că din line-up vor mai face parte IV IN, Dudawles, Missile & Goranga (T-Boys), Alex Chronic, DJ Sauce, Newgotti, Detour, Cans, Syl, NDJ, Blanilla iar pe scena de reggae vor urca Zekarjah, Lazy Face, Irie Warriors, Kaya Foundation, Kaze Soundsytem, Injektah, Dubase, Selecta Droo, Serious Dub, Sista Rasta, Lazio, General Escu, UFE, Raps, ZO, Digital Selekta.

Parov Stellar Band și Nouvelle Vague, pe lângă alți zeci de artiști au fost anunțați deja de organizatori.

Comentarii Facebook