Miercuri 1 Februarie

Zilele Recoltei încep la Cluj-Napoca

 

Zilele Recoltei au loc la Cluj-Napoca de vineri, 15 septembrie, și până în 17 septembrie.

 

Timp de trei zile vom onora munca micilor fermieri clujeni și vom oferi gospodinelor prilejul să-și umple cămările cu conservele necesare peste iarnă. Și-au anunțat prezența peste 200 de expozanți, întreprinzători clujeni, tineri viticultori, apicultori, pomicultori ori producători de dulcețuri, sucuri naturale, ceaiuri și dulciuri de casă, care vor oferi vizitatorilor produse care le sunt arhicunoscute, de la ceapa de Mihai Viteazu și cartofii de Râșca până la legumele din Jucu și din Câmpia Transilvană. Suntem încântați că prin această sărbătoare a recoltei putem veni și noi în sprijinul acestor întreprinzători, ei fiind unul din cele mai puternice motoare ale economiei locale și demni ambasadori ai județului nostru oriunde au fost prezenți și și-au expus produsele” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Manifestația Zilele Recoltei este una dintre cele mai așteptate și apreciate manifestări expoziționale din municipiul nostru, aici îmbinându-se în mod fericit târgul de produse de sezon, cu obiectele de artizanat și cu folclorul de bună calitate. Ceea ce ne dorim este ca acest eveniment să întrunească acordul celor cărora li se adresează: producători și vizitatori ai târgului și ne bucurăm să putem oferi acestora un spațiu în care cuvintele de ordine sunt calitatea și tradiția, termeni care se bucură de un tot mai mare respect în rândul cetățenilor”, a precizat domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

 

La fel ca la fiecare eveniment organizat de Asociația Produs de Cluj, vizitatorii târgului vor avea parte zilnic nu doar de surprize culinare, ci și de spectacole folclorice susținute de artiști consacrați și tinere talente care au pășit pe calea afirmării. Pentru cei mici vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi atelierul de sculptură în fructe și legume sau spectacolul de magie. Tot pentru distracția acestora, dar și pentru amatorii de adrenalină și senzații tari, în incinta târgului va funcționa un parc de distracții. 

Comentarii Facebook