Sambata 21 Septembrie

Will și Jada Smith cercetați de protecția copilului pentru că și-au lăsat fiica să se pozeze în pat cu un bărbat FOTOCelebrul actor Will Smith și soția acestuia, Jada Smith, sunt cercetați de către Protecția Copilului din SUA pentru faptul că au lăsat-o pe fiica lor, Willow Smith, în vârstă de 13 ani, să se pozeze în pat cu actorul Moses Aries, în vârstă de 20 de ani.

Potrivit femalefirst.co.uk, reprezentantii Los Angeles Department of Children & Family Services i-au contactat pe cei doi actori hollywoodieni, dupa ce fiica lor Willow a aparut in acea fotografie ce a fost publicata pe internet.

 "Ancheta a fost deschisa oficial saptamana trecuta si este luata in serios de acest departament", a declarat o sursa, citata de RadarOnline.com.

"Will si Jada Pinkett Smith au fost extrem de cooperanti cu reprezentantii legii. Desigur, nu sunt deloc fericiti de faptul ca abilitatile lor de parinti sunt investigate, dar inteleg foarte bine situatia", a adaugat aceeasi sursa.

Mama lui Willow, actrița Jada Smith, este foarte revoltată de reacția presei și a serviciului pentru Protecția Copilului.

"Uite cum sta treaba. Nu exista nimic sexual in acea fotografie si nici in acea situatie", a spus actrita americana.

Comentarii Facebook