Weekend de toamnă, la Iulius Mall Cluj: proiecții de filme în aer liber, târg de nunți și surprize culinare (P)


Final de săptămână plin, la Iulius Mall. Târgul de nunţi Cluj Luxury Wedding așteaptă cuplurile de îndrăgostiţi cu cele mai bune oferte pentru nunta de vis. În Iulius Parc, cinefilii se pot bucura de filme emblematice, iar pofticioșii se pot delecta cu specialități alese de la târgul de produse mediteraneene!

Între 9 și 11 octombrie 2020, te așteptăm la Târgul de Nunți Cluj Luxury Wedding, la Iulius Mall Cluj. Specialiștii au pregătit direcțiile stilistice ale evenimentelor din 2021 și le propun mireselor rochii clasice, îndrăzneţe, avangardiste sau diafane, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele. Pentru a întregi „portretul” miresei perfecte, la târg se regăsesc și propuneri de bijuterii, servicii de make-up și hair-style, iar mirii pot alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție. De asemenea, nu vor lipsi ofertele pentru invitații, aranjamente florale, decorațiuni în tendițe, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Prezenți vor fi și reprezentanții restaurantelor, care îi vor ajuta pe miri să aleagă locația potrivită pentru marele eveniment și vor oferi sfaturi legate de meniuri. Intrarea la târg este gratuită.

Iulius Parc redevine, în acest sfârșit de săptămână, destinația perfectă pentru pasionații de film. Vineri, 9 octombrie, de la ora 18.00, va rula celebra comedie cu Jim Carrey, „Dumb and Dumber”, care spune povestea a doi prieteni incredibil de stupizi și care va stârni, cu siguranţă, multe hohote de râs. De la ora 20.00, registrul se schimbă și pe ecrane va fi „Fight Club”, cu Brad Pitt, unul dintre cele mai populare filme americane a anilor '90. Acesta prezintă  viața unui agent de asigurări auto care suferă de insomnie și care înființează un club de lupte. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar fluxurile de intrare și ieșire sunt diferențiate.

Tot în Iulius Parc, în perioada 9 - 11 octombrie, pofticioșii se pot delecta cu o varietate de bunătăți cu fructe de mare. Paella, caracatiță, rapane, scoici la tigaie, calamar pane sau creveți la grătar sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că dulciurile turcești precum delicioasa baclava, înghețata dondurma sau güllaçul nu vor lipsi de pe mesele pline cu delicii. Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești: Le Oac Oac Bistro, Paella Espana, The Street FOOD lobster și Gold Baklava. Intrarea la târg este gratuită.

Vino în acest weekend la Iulius Mall Cluj să te bucuri de filme și de savuroasele preparate mediteraneene!

Comentarii Facebook