Vremea de Revelion la Cluj! Dupa ce de Craciun am avut parte de ploaie, de Revelion vine inghetul!

Incepand de duminica temperaturile scad la Cluj. Astfel dupa ce in prima zi de Craciun am avut parte de  maxime pozitive cuprinse intre 6 si 8 grade Celsius, de maine se raceste, mercurul din termometre urmand sa coboare pana la -12 grade Celsius.

Temperatura va incepe sa scada inca din aceasta noapte si va continua declinul si in cursul zilei de maine. Astfel, in cursul noptii vom avea in termometre pana la un grad.

Ziua de duminica nu va aduce mai multe de -2 grade, iar spre seara si in cursul zilei se va raci treptat pana la -4, -5 grade.

Marti va fi si mai frig, si se vor inregistra -7 grade Celsius in timpul zilei. Frigul cel mai puternic il vom rncepe sa il  simtim insa, in cursul zilei de miercuri, 29 decembrie, cand se vor inregistra -12 grade.

Joi, 30 decembrie, nu vor fi mari schimbari in ceea ce priveste vremea la Cluj: frig si temperaturi cuprinse intre -7 si -10 grade Celsius.

Vineri, 31 decembrie, sansele de precipitatii vor fi in continuare reduse, iar temperaturile se vor incadra intre -4 si -13 grade Celsius, cu o noapte geroasa de Revelion.

In primele zile ale anului, 1 si 2 ianuarie, cerul va fi mai mult noros , iar temperaturile nu vor inregistra schimbari majore: maximele se vor situa in jurul valorilor de -1, -2 grade Celsius, iar minimele -10, -12 grade Celsius.

Comentarii Facebook