Joi 26 Ianuarie

Vplay s-a reinventat și a pus la dispoziție și filmeDupă controversatele scandaluri cu RCS&RDS și alte probleme legale privind distribuirea de conținut media fără acordul deținătorilor drepturilor de autor, site-ul de seriale Vplay se pare că a reapărut pe internet sub o altă formă.

Recent a apărut site-ul Vplus.ro, care are o interfață extrem de asemănătoare cu fostul site de seriale, chiar mai mult, puteți să vă logați cu vechiul cont de Vplay.

 

Vorbim practic de o mutare a celor de la Vplay. O fugă, probabil, de responsabilitate şi de necazurile legale pe care le au deja cu deţinătorii drepturilor de difuzare, pentru că oricât ar încerca unii dintre noi să închidă ochii şi buzunarele este evident oricui că nu vorbim de o afacere curată, spun cei de la go4it.ro.

Site-ul este încă în versiunea beta, însă deja au fost adăugate 18 seriale.

Vplus vine și cu o serie de titluri cinematografice, unele dintre ele destul de recente, precum Elysium, Source Code, Fast & Furious 6, A good day tot die hard, Ghost Protocol, Clash of The Titans, The Girl with the Dragon Tattoo, Angels & Deamons, Last Stand sau Skyfall 007.Comentarii Facebook