Horia Brenciu s-a MUTAT la Antena 1. A plecat de la PRO TV și pentru soția lui

 

Horia Brenciu a plecat de la Pro TV și va face parte din juriul unei emisiuni de la Antena 1.

 

Artistul a facut acest anunt la Observator 19, fiind invitatul Andreei Berecleanu. 

 

Superstar e prea mult spus… Sunt un om obisnuit, linistit, calm… La ora actuala, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepotii mei, Razvan si Dani, cu emisiunea matinala, bucatarii juniori de la emisiunea culinara, vocile de la Next Star, competitia miscarilor, la Romania Danseaza sau artistii nebuni de la TCDU si bineinteles, cel mai recent transfer, Serviciul Roman de Comedie, sunt repere pe care le urmaresc si ale caror prezenta in peisajul media nu pot crea decat o competitie extrem de sanatoasa. Primul pas l-a facut sotia mea, producatorul SRC. Pot sa spun ca venind aici, mi-am reintregit si familia. Nu puteam s-o las singura… Nu-mi sta in caracter”, a spus Horia Brenciu.

 

Primul proiect pe care Horia il va realiza alaturi de Antena 1 este un spectacol unic pe piata romaneasca, reprezentind prima productie muzicala romaneasca de pana acum asemenea anvergura. Superspectacolul va fi difuzat in seara de Pasti, la Antena 1. 

 

Mi-as dori ca alaturi de colegii mei, sa cream dependenta de spectacolul pe care il vom oferi la Antena1. Nu intentionez sa va tin in suspans, pur si simplu prefer ca mai intii sa fiu eu multumit de ceea ce am facut si abia apoi sa vorbesc despre asta. Ramaneti aproape de Antena 1! Ce chestie… N-am mai rostit vorbele astea de vreo 11 ani. E placut s-o spun din nou”, a mai adăugat Brenciu.

 

Horia Brenciu se alatura celei mai puternice si dinamice echipe de divertisment din Romania, care numara aproape 100 dintre cele mai iubite vedete ale momentului. 

 

In aceasta primavara, Antena 1 ofera telespectatorilor sai show-uri - reper, cum ar fi ”Te cunosc de undeva”, ”Next Star”, “Romania Danseaza”, dar si premiera productiilor originale “Junior Chef” si “SRC”.

 

Comentarii Facebook