Luni 3 Octombrie

VOCEA ROMÂNIEI. Show - ul a suferit o schimbare de ultimă oră

 

Show -ul de la Pro TV a suferit o modificare importantă, chiar înainte de debut. 

 

În loc să debuteze vineri, 19 septembrie, Vocea României va începe marți, 16 septembrie, de la 20.30, ”cu un episod surpriză în exclusivitate”, anunță Pro TV.

 

Între timp, cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au făcut câteva dezvăluiri din culise.

 

Tudor Chirila - Vocea Romaniei: ”Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

 

Loredana - Vocea Romaniei: ”In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”.

 

Smiley - Vocea Romaniei: "De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati".

 

Marius Moga - Vocea Romaniei:"Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor",

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Comentarii Facebook