Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate. Prin ce trece artista: „Izolat la pătuț”


Vlăduța Lupău are probleme de sănătate, de ceva vreme artista nu prea a mai fost activă pe rețelele de socializare, fanii întrebându-se care o fi motivul. Se pare că vedeta trece printr-o perioadă mai grea și a dezvăluit internauților ce probleme de sănătate nu îi dau pace.

Vlăduța Lupău nu se simte tocmai bine. Răceala, căci despre ea este vorba, nu-i dă pace artistei, motiv pentru care a și rărit postările din mediul online. Aceasta a spus recent în secțiunea de Stories că are febră, roșu în gât și este izolată la pat, motiv pentru care nu a mai fost atât de activă în mediul online, potrivit Spynews.ro.

Așa arată un omuleț care are roșu în gât și febră și este izolat la pătuț”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, informându-și fanii că acesta este motivul pentru care nu este activă în online.

Vlăduța Lupău s-a confruntat și cu depresia postnatală: „Mă apuca plânsul din orice”

Vlăduța Lupău a povestit, în cel mai recent interviu că s-a confruntat și cu depresia postnatală, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Iair. 

În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală” a mea în prezent”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, pentru revista Viva.

vld2.jpeg

Comentarii Facebook