Ce a pățit Delia Matache în miez de noapte în parcul Herăstrău: „Nu veni după mine. Mă activez, sun la poliţie şi vă dau şi una peste ochi”


Cântăreaţa Delia Matache a trecut printr-o sperietură puternică într-o seară petrecută în parcul Herăstrău, din Bucureşti. Unul dintre fanii săi a „agresat-o” cu o lanternă.

Artista a avut parte de o întâmplare care a speriat-o de groază, în timp ce ieșise la alergat, noaptea, în parcul Herăstrău. Un fan a avut o reacție la care aceasta nu s-a aşteptat în momentul în care a dat nas în nas cu ea. Delia a fost oprită pe o stradă întunecată din parcul Herăstrău de un individ care i-a băgat în ochi lumina lanternei, pentru a se asigura că într-adevăr are de-a face cu celebra cântăreaţă.

„Sun la poliţie şi vă dau şi una peste ochi”

Solista s-a speriat îngrozitor și a încercat să iasă cât mai repede din această situație neplăcută. Aceasta a povestit întreaga sa experiență pe contul personal de Instagram și a transmis și un mesaj atât fanilor cât și cunoscuților.

E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu.’Ești tu?’/ ’Ce? Da, eu sunt adică, de ce?’ Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. Mă activez, sun la poliţie şi vă dau şi una peste ochi”, a spus Delia.


Comentarii Facebook