Miercuri 24 Aprilie

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Tenismenul ar fi vrut să „bată recordul” lui Cristi Borcea: „Să am 20 de copii care să alerge în jurul meu”


Se cunoaşte care este visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

Ţiriac şi-ar fi dorit chiar să bată „recordul” lui Cristi Borcea, cel care are 9 copii cu 4 femei. Miliardarul ave de gând să aibă 20 de copii şi să fie românul implicat în sport cu cea mai numeroasă familie.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă”, a declarat Ion Țiriac. 

Citește și: Cristi Borcea va avea din nou gemeni. A ajuns la 9 copii cu 4 femei

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ţiriac a spus, sub formă de glumă, că a reuşit totuşi să-l depăşească pe Cristi Borcea. A anunţat că ar avea 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).


Comentarii Facebook