Joi 1 Decembrie

Previziuni astrale pentru luna august. Câștiguri financiare importante și revelații spirituale pentru unii nativi ai zodiacului


Pentru cei mai mulți dintre nativii zodiacului, banii nu mai sunt o problemă în această vară. Au, în sfârșit din belșug, resursa care, de cele mai multe ori, i-a împiedicat să își împlinească visurile, să spere la mai bine. Noi drumuri se deschid pentru nativii care au muncit enorm în ultima perioadă. Aceștia și-au deschid sufletul pentru abundența divină, știu ce își doresc și cum să obțină acel lucru.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei începe să lucrezi la cele mai noi proiecte ale tale. Scapă de acele îndoieli pe care le ai. Dar, uneori nu vei avea încredere în intuiție și vei crede că cea mai înțeleaptă alegere este să o ignori.

Nu te grăbi să ajungi în vârf și evită orice decizii aparent radicale. Vei verifica lucrurile de două ori pentru a evita greșelile. De asemenea, vei ieși în evidență oriunde atunci când vine vorba de computere, telecomunicații sau noi tehnologii. Discută cu șefii tăi și cu cei mai apropiați colegi despre îngrijorările tale financiare. Astfel vei evita să faci o mare greșeală.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei munci din greu, dar unii oameni îți vor pune eforturile la îndoială. Din acest motiv, în această lună, te vei strădui să reduci la tăcere multe guri. Cu toții avem nevoie din când în când de încurajare, de o bătaie pe spate pentru a ne ajuta să continuăm. Oricum ar fi, primești mai mult decât suficient pentru a-ți continua afacerile și proiectele tale strâns legate de bani.

Cu toate acestea, uneori ai unele îndoieli. Te vei gândi de două ori înainte de a acționa, mai ales dacă primești o nouă ofertă de muncă. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Clima astrală anunță urcușuri și coborâșuri la locul de muncă. Luna a început cu evenimente legate de carieră și situația financiară personală. Te-ai putea simți copleșit/ă de o situație și te vei vedea nevoit/ă să ceri ajutor familiei tale.

Odată ce vei vedea că cei dragi sunt dispuși să-ți dea o mână de ajutor, vei fi mai liniștit/ă. Abia atunci îți vei schimba atitudinea și vei începe să iei decizii importante. Te vei apuca serios de treabă pentru a reveni pe linia de plutire și pentru a te descurca pe cont propriu.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Vei dezvolta o politică de afaceri precisă, care îți va aduce în curand rezultate încurajatoare. Nimic nu va părea imposibil, nici măcar obiectivele cu mari așteptări pe care ceilalți ți-au cerut să le îndeplinești. Vei sta departe de oamenii nechibzuiți care își cheltuie banii rapid. Știi că nu merită să le acorzi timpul tău, pentru că sunt plini de energie negativă.

Înconjoară-te de acele persoane care au aceeași poziție profesională ca și tine sau cel puțin asemănătoare. Urmează-le pentru a învăța lucruri noi de la ele.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă ești flexibil/ă și nu te deranjează să faci ceva la care nu ai experiență, vei găsi un loc de muncă care te va mulțumi, cel puțin temporar. Vei întâlni, de asemenea, oameni care îți pot oferi un post care are mai mult de-a face cu profesia ta. Dacă ai un loc de muncă stabil, vei fi dispus/ă să reduci cheltuielile, deoarece veniturile nu par să crească deloc. Te vei concentra asupra sarcinilor de rutinî și vei căuta cele mai simple modalități de a face lucrurile. Luna aceasta nu vei vrea să te complici, deoarece ai nevoie de o pauză.

Prietenii care trec printr-o perioadă mai zbuciumată te-ar putea atrage în capcana petrecerilor. Dacă vrei să economisești bani și să nu îți destabilizezi bugetul, fii conștient că nu poți onora fiecare invitație.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august îi va favoriza pe cei care studiază. Dacă ai examene în această perioadă, vei absorbi o mulțime de informații utile. Dacă ești implicat/ă în unele proiecte, vei obține rezultate excelente. De asemenea, va fi un moment bun pentru a lua în considerare o călătorie de afaceri. Poți să începi un proiect ambițios în străinătate sau poate, pur și simplu, să ai parte de un schimb de experiență care se va dovedi extrem de util pe viitor în ceea ce privește situația ta financiară.

Dacă a existat recent o dispută cu colegii de muncă, aceasta nu se va încheia încă. Va trebui să lași mai mult de la tine și să fii mai răbdător/oare. Nu răspunde în fața provocărilor!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de viața ta profesională, prima săptămână din august va fi destul de grea. Nu vei face lucrurile corect la locul de muncă sau în afaceri și nici mediul înconjurător nu te va ajuta. Zilele tale vor fi marcate de stres și frustrare. Spre mijlocul lunii, lucrurile nu se vor îmbunătăți cu mult. Este foarte probabil să începi să iei în considerare schimbarea locului de muncă sau a profesiei. Banii vor fi principalul factor după care îți ghidezi deciziile.

Nici dacă ai propria afacere nu vei fi prea norocos/oasă. Vor exista diverse conflicte și va trebui să depășești numeroase obstacole, ceea ce te va face să te gândești la abandonarea proiectului.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește munca, este posibil să primești câteva zile libere luna aceasta. Ai nevoie de o pauză. Vor exista unele schimbări, unele circumstanțe neprevăzute pe care va trebui să le rezolvi. Nu te îngrijora, deoarece fiecare dintre aceste situații are o soluție. Ești incredibil de calculat/ă, iar această caracteristică te va ajuta mult în ceea ce privește banii și stabilitatea situației tale financiare. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele îți recomandă să te adaptezi schimbărilor. Trebuie să implementezi un nou mod de lucru. O transformare este pe care să se întâmple și nu poți face nimic pentru a o opri. Vei fi foarte hotărât/ă și tenace, dar acest lucru i-ar putea face pe cei din jurul tău geloși. Cu toate acestea, nu vei lăsa niciun obstacol să te oprească, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani.

Dacă ai o afacere sau vrei să începi una, va trebui să mai aștepți puțin pentru a acționa. În acest moment, conjunctura astrală nu este favorabilă. Dacă ești pe punctul de a face o mutare importantă, este posibil ca lucrurile să nu se desfășoare așa cum ți-ai planificat. Mai așteaptă!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îți vor influența simțitor viața profesională luna aceasta. Nu vei mai fi nevoit/ă să îți demonstrezi adevărata valoare, deoarece îți va fi recunoscută fără eforturi. Șefii tăi vor fi foarte mândri de tine și te vor recompensa financiar. Cu toate acestea, nu ți-o lua în cap! Știi că ești bun/ă, dar asta îți poate gâdila ego-ul prea mult uneori. Luna aceasta, probabil, vei deveni mai conștient/ă de unele dintre defectele tale.  

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Predicția în domeniul profesional și financiar sugerează că vei lupta pentru ceea ce ți se cuvine. Primele două săptămâni din august vor fi foarte competitive. Vei avea șansa de a primi oferte pentru a prelua funcții de o responsabilitate mai mare.

În a doua parte a lunii, te vei confrunta cu conflicte, posibil cu persoane aflate într-o poziție mai înaltă decât a ta. Acest lucru ți-ar putea pune în pericol propria poziție. În ultimele zile din august, norocul va veni asupra ta. Abilitățile tale vor duce la îmbunătățirea relațiilor profesionale sau de afaceri și implicit a salariului. Tot ceea ce ai sacrificat începe să aibă sens.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă ai avut un contract temporar, acesta se va materializa într-un loc de muncă stabil sau o altă companie îți va oferi un post permanent. De asemenea, te vei bucura o atmosferă bună la locul de muncă, iar munca în echipă este favorizată.

Pe de altă parte, în unele cazuri, vei fi nevoit/ă să depui mai mult efort pentru a-ți atinge obiectivele, în special pe cele financiare. Trebuie să te concentrezi asupra țelurilor tale zilnice și să eviți amânarea. Vei urî să primești sfaturi legate de bani de la alții. Dar, aceștia o fac pentru că îți poartă grija, deoarece ai tendința de a Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare, scrie eva.ro. 

Comentarii Facebook