VIDEO VIRAL Un polonez s-a îmbătat și a început să se plimbe cu un tanc pe drumurile publice


Cetățenii orașului Pajęczno au trăit momente de panică, săptămâna trecută, după ce un bărbat s-a îmbătat și a început să se plimbe pe stradă cu un tanc sovietic, vechi de 60 de ani.

Rezidenții din liniștitul oraș polonez au intrat în alertă, pe 13 iunie, după ce un bărbat a fost surprins cu tancul T-55, vechi de peste 60 de ani, la o tură pe străzi, în jurul orei 10 seara. Pe turelă erau doi prieteni de-ai lui, care stăteau în picioare, conform Daily Mail.

Localnicii au sunat rapid la numărul de urgențe, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde l-au găsit pe bărbat stând liniștit lângă vehicului de 40 de tone, pe care deja îl parcase pe strada principală a orașului.

Potrivit presei locale, bărbatul de 49 de ani a consumat băuturi alcoolice, moment în care s-a decis să scoată tancul sovietic, neînmatriculat, la o plimbare.

Polițiștii l-au arestat imediat, iar acum polonezul riscă până la opt ani de închisoare pentru "pericol de catastrofă pe uscat, apă sau aer". Cu toate acestea, individul ar putea fi condamnat doar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentarii Facebook