VIDEO - Situație tensionantă între Shakira și fosta sa soacră. Pique nu a intervenit între cele două: „Ce trist, câte a trebuit să suporte pentru relație”


Un nou episod din intimitatea vieții de cuplu a cântăreței columbiene Shakira și a fostului ei iubit, Gérard Piqué, a ieșit la iveală. De data asta, e implicată și mama fostului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu.

Femeia a fost filmată în timp ce o prindea agresiv de față pe Shakira și îi făcea semn să tacă. În tot acest timp, Piqué nu a intervenit, ba mai mult, a întors privirea. 

Nu se știe exact de când sunt imaginile publicate de revista Hola, dar motivul aparent al momentului, care pare destul de tensionat, ar fi fost ținuta cântăreței cu care Pique n-ar fi fost de acord. Mama fostului fotbalist ar fi intervenit, cerându-i artistei să pună o geacă pe ea. 

În urmă cu câteva săptămâni, Shakira a lansat o nouă piesă, în care i-a atacat pe fostul logodnic și pe actuala lui iubită, Clara Chía, dar și pe mama fostului fotbalist: „Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda” (n.r. - M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc).

Semn ca relația dintre Shakira și Montserrat nu era bună o reprezinta și vrăjitoarea  care apare în videoclip, așezată cu fața spre casa fostei soacre.

Citește și: Shakira a inflamat reţelele de socializare cu noua piesă în care îl atacă pe fostul partener, Pique: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”


Comentarii Facebook