VIDEO/FOTO - Actorii din serialul „Wednesday”, impresionați de ce au văzut în România. „La Sinaia totul părea făcut în Photoshop”


Mai mulți actori care joacă în serialul „Wednesday”, lansat pe 23 noiembrie de Netflix și filmat în România, au descris într-un interviu pentru HotNews experiențele pe care le-au trăit în țara noastră în timpul filmărilor.

Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday Addams, personajul principal, s-a declarat impresionată de peisajele românești și a mărturisit că a întâlnit oameni minunați.

Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (actrița vorbește despre Castelul Cantacuzino din Bușteni, care în serial este academiei-internat Nevermore). Am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred, s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului”, a spus Jenna Ortega. „N-am știut multe despre România, nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam era poate legătura cu Dracula și castelele”, a mai spus tânăra actriță. 

wed 1.PNG

Gwendoline Christie, actrița britanică care o interpretează pe Larissa Weems, directoarea Academiei Nevermore, cunoscută pentru rolul său în Game of Thrones, interpretând-o atunci pe Brienne of Tharth, a mărturisit că nu a mai fost niciodată în România. Odată ajunsă pentru a filma producția spune că a fost plăcut surprinsă de „frumusețea fabuloasă a Munților Carpați”.

Au avut un efect aproape halucinatoriu când am condus până acolo să filmăm la unul dintre castelele magnifice și a fost toamnă și frunzele își schimbau culoarea și era pur și simplu cea mai frumoasă experiență. Cred că ceea ce este minunat pentru spectatorii noștri este că vor vedea peisaje pe care poate nu le-au mai văzut niciodată”, a spus Gwendoline Christie.

wed 2.PNG

La rândul său, actorul canadian Percy Hynes White, care joacă rolul lui Xavier Thorpe, s-a declarat impresionat de ospitalitatea românească.

Eu am fost șocat de cât de simpatici și primitori au fost cu întreaga noastră echipă. Au fost diferiți față de foarte multe alte echipe de filmare, au fost cu adevărat prietenoși și binevoitori și mereu în priză. Gen, erau mereu acolo pentru orice aveai nevoie și toată lumea se susținea. Nu vezi asta în America de Nord foarte des”, a spus Percy Hynes White.

wed 3.PNG

„Wednesday”, filmat la București, Sinaia, Bușteni și Bălteni

Mai multe locații din România au găzduit scenele unde s-a filmat serialul regizat de Tim Burton.

Castelul Cantacuzino din Bușteni este internatul Nevermore, iar în multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru, toate din București. Mai apar imagini de la Gara Regală din Sinaia, dar şi de la conacul Olga Greceanu, de la Bălteni, din Dâmbovița. Despre fimările de la noi din țară, Tim Burton a spus că „totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams”.

În serial joacă și iluzionistul român Victor Dorobanțu, în rolul „Thing”.

Vezi și: VIDEO/FOTO - Cine este Victor Dorobanțu, actorul român care joacă rolul lui Thing în serialul „Wednesday”

Serialul, alcătuit din opt episoade, a înregistrat 341,2 milioane de ore de vizionare în toată lumea în prima săptămână de difuzare, doborând astfel recordul înregistrat anterior de sezonul 4 al serialului „Stranger Things”.

Comentarii Facebook