Duminica 28 Aprilie

VIDEO - Așteptatul film „Avatar 2”, lansat pe marile ecrane din Londra. Vezi când apare filmul și în România


Pelicula a fost lansată pe marile ecrane, la Londra. Pentru acest eveniment, covorul roșu a devenit albastru. În cinematografele din România, noua producție a regizorului James Cameron va rula din 16 decembrie.

A fost aglomerație de vedete pe covorul albastru întins în Leicester Square. Starurile din Avatar II, în frunte cu regizorul James Cameron, au dat startul vizionării mega-producției de la care se așteptă încasări record.

Au fost momente în care nu credeam că vom mai fi vreodată prezenți la o premieră. Când a început pandemia, am fost într-o pauză forțată timp de șase luni. Apoi, când ne-am întors la muncă, nu știam dacă vor mai exista cinematografe. E destul de înfricoșător dacă stau să mă gândesc, pentru că am început filmările acum cinci ani”, a spus regizorul James Cameron.

Actrița Kate Winslett s-a alăturat cast-ului 

Actrița Kate Winslett s-a alăturat distribuției. Interpretează rolul unei războinicei Na'vi. Despre colaborarea cu regizorul James Cameron are numai cuvinte de laudă.

A fost nemaipomentit. Totul a fost minunat, mă refer la experiența rolurilor pe care le-a creat, în special pentru femei. El (James Cameron) creează roluri pentru femei care nu sunt doar puternice, sunt și lideri, sunt neînfricate. Sunt războinice”, spune Kate Winslet. Filmat la fel ca primul Avatar, în format 3D, partea a doua are 3 ore şi 12 minute

Nimeni nu cunoaște acțiunea filmului, fanii așteaptă cu nerăbdare să urmărească plotul 

Nu am făcut o copie a primului film. Am vrut să avansăm nu numai cu tehnologia, ci și cu lumea (prezentată în film). Veți vedea mai mult din planeta Pandora și veți afla o poveste detaliată despre familie”, explică Sam Worthington, care joacă în rolul principal. 

Acțiunea din noul film a fost ținută la secret, însă, conform presei americane, în Avatar II vom descoperi un nou trib de extratereştri care trăiesc în mediul marin. Primul Avatar, lansat acum 13 ani, a revoluționat tehnologia filmelor 3D și a bătut toate recordurile de box office, cu încasări care au ajuns la aproape 3 miliarde de dolari. Producția de acum a avut un buget de 250 de milioane de dolari.

Comentarii Facebook