Anamaria Prodan, regretele unei relații eșuate: „Laur a fost doar o pradă ușoară. Cum a ajuns fetița asta atât de aproape de noi?”


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar în ultima perioadă au apărut tot mai multe atacuri între cei doi în urma deciziei de separare. Fostul antrenor al Universității Craiova și-a refăcut deja viața alături de iubita lui, Corina Caciuc, care i-a adus pe lume un băiețel, însă a rămas în relații bune și cu impresara de dragul lui Bebeto, băiatul pe care cei doi îl au împreună. 

Cu toate acestea, Prodan spune că băiatul nu este obligat să țină legătura cu tatăl lui dacă nu dorește acest lucru. Frustrările antrenorului sunt inutile, căci decizia le aparține exclusiv copiilor, scrie Unica.

Eu cu Laurențiu comunic non-stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”,  a spus Prodan, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Despre actuala parteneră a lui Reghe, Anamaria Prodan spune că el “trebuie să-și asume trecutul ei”, iar ea, Corina Caciuc, profită de celebritatea fostului antrenor al Craiovei pentru a apărea în spațiul public. 

Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Ziarele din Polonia și Germania îl fac praf pe Reghecampf. Povestea lui Laurențiu Reghecampf și a amantei Corina a apărut acum în presa poloneză. Asta după ce și ziarul german Bild a titrat că antrenorul și-a distrus viața din cauza aventurilor amoroase. Pentru jurnaliștii polonezi, scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf și povestea cu amanta Corina Caciuc a stârnit interesul, mai ales după declarațiile făcute de impresară în presa din România.

Jurnaliștii polonezi notează că amanta „a fost dansatoare într-un club de noapte, iar fotografiile cu ea dezbrăcată erau adesea văzute în presă”. Și se amintește și de momentul în care antrenorul Craiovei ar fi scos sume mari de bani din conturile familiei și ar fi sustras ceasuri de valoare.

Comentarii Facebook