Valentina PELINEL a născut. Pe băiat îl cheamă ca pe BORCEA

 

Valentina Pelinel a născut miercuri, 8 iunie, în jurul orei 13.00, un băieţel perfect sănătos.

 

Fotomodelul a ales să nască pe cale naturală, iar fiul ei va purta numele Cristian, care nu are nicio legătură cu Cristi Borcea, despre care s-a spus că ar fi tatăl copilului. 

 

Numele se leagă de o poveste foare tristă din familia fotomodelului. Fratele ei a supraviețuit numai zece zile după naștere, iar numele Cristian este în meomoria acestuia.

 

Momentul sosirii pe lume al bebeluşului poznaş se apropie. Recunosc că încep să mă cuprindă emoţiile, mai ales că am vizitat o prietenă care a născut un baieţel frumos şi sănătos.

 

Aproape că am ajuns la termen şi m-a cuprins nerăbdarea. Nu mai spun că nici să dorm nu prea mai reuşesc, dar contează prea puţin acum, aleg să văd aceste momente ca o bună pregătire pentru ce va urma. Am o sumedenie de întrebări despre cum voi fi ca mama, cum va fi prima noapte petrecută împreună, cum o să arate bebeluşul, ce greutate va avea, cât va măsura… Mă uit la poze cu bebeluşi, am 3 cărţi pe noptieră din care mă informez şi mă uit şi la pătuţul lui şi aştept să mă cuprindă starea de fericire supremă când îl voi vedea pentru prima oară. Mamele ştiu ce zic… este un sentiment unic!”, a scris manechinul pe un site de socializare.

Comentarii Facebook