Vacanta in iurta mongoleza sau pe plaje exotice din Bora Bora sau Punta Cana? Alegeti de la targul de vacante de la Cluj - VIDEO

 

Vacanta de Paste bate la usa, iar cea de 1 mai e foarte aproape. Agentiile de turism au venit cu propuneri care mai de care mai interesante: destinatii exotice precum Bora Bora sau Punta Cana, la cateva mii de euro, sau o saptamana, cu buget de criza, in Bulgaria. Ultima costa doar 60 de euro.

 

Targul de Vacante de la Cluj, din acest week-end, a venit cu oferte pentru toate buzunarele si cu multe reduceri de pret, tocmai in speranta ca oamenii vor uita de criza si vor alege sa mearga intr-o vacanta. Sfatul operatorilor de turism este sa va alegeti din timp destinatia, pentru a putea beneficia de reduceri. 

 

"Noul catalog este pe Creta, cu preturi de la 460 de euro la un hotel de 5 stele, ultra all inclusive, si pana la 185 de euro 7 zile. Cea mai ieftina destinatie care a revenit in top este Bulgaria, care porneste de la 60 de euro, pana la 360 de euro o saptamana", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, Cristian Balasz, patronul unei agentii de turism, care a participat la Targul de Vacante.

 

Pentru a atrage cat mai multi clienti, reprezentantii firmelor de turism au cautat cele mai inedite forme de prezentare. De la o corabie, pirati si mimi – totul a fost pus in scena pentru a-i ademeni pe potentialii turisti.

 

 

"Suntem costumati pentru ca suntem pe o barca si avem vas direct sau zbor direct catre Grecia. Cea mai ieftina destinatie – Zakynthos – hotel de trei stele 199 euro", a spus Cristian Pandel, directorul unei agentii de turism, care ii astepta pe turisti costumat in pirat.

 

Pentru vacanta de 1 mai sunt oferte speciale: o saptamana la Sovata, intr-un cort de iurta, poate fi o destinatie numai potrivita. Acolo a fost amenajat un camping de 20 de iurte, adica un cort traditional mongolez, facut din postav si par de camila sau de oaie. Costa 12 euro pe noapte, dar proprietarii garanteaza relaxare totala.

 

 

"Iurta adusa din Mogolia este creata ca sa aveti o atmosfera placuta relaxanta si sa traiti viata nomazilor", a povestit pentru Stiri de Cluj.ro directorul Nomad Camp, Lyngyel Gabor.

 

 

Operatorii de turism cred ca, desi Spania nu este o destinatie de vacanta atat de uzuala pentru romani, in acest an ar putea sa fie preferata de multi dintre turisti si sa devina ceea ce in anii trecuti au fost Turcia, Grecia sau Bulgaria.

 

 

Sunt si oferte de lux, care incep de la 1.200 de euro, chiar daca suntem in plina criza. Agentiile de turism le propun celor care vor sa ajunga intr-o loc special vacante de 10 zile pe plajele insorite din Bora Bora, Polinezia franceza, sau Punta Cana, Republica Dominicana.

Comentarii Facebook