Unui manechin operat în România i-a explodat jumătate de buză. Reconstrucția costă o avere

 

Fotomodelul Emanuela Caprar și-a pierdut o parte din buza superioara in urma unei interventii estetice.

 

Vestile primite de la un medic estetician nu sunt bune. Emanuela a fost anunțată că interventia sa de reconstructie se va desfasura in 3 etape, prima urmand sa aiba loc peste doua luni, iar ultima, in cel mai bun caz, la un an distanta, nici cheltuielile nu sunt pentru buzunarul oricui. Ea va avea de achitat pentru cele trei va fi intre 10.000 si 15.000 de euro.

 

Vor fi trei interventii: mai intai o sa fiu cusuta, apoi, dupa 10 luni voi suferi prima operatie de reconstructie a portiunii care lipseste si abia la ultima medicii vor incerca sa imi aduca buza la forma sa normala. Cele 3 interventii vor costa intre 10.000 si 15.000 de euro. Visul meu e sa fiu ca inainte. Asta e tot ce imi doresc in aceasta viata, sa fiu ca inainte! Am noroc ca familia mea este unita si este langa mine. Zilele trecute am fost la agentia de modele pentru care lucrez si am gasit foarte multa intelegere. Mi s-a spus ca daca doresc pot sa muncesc. Mie insa imi este imposibil si sa ies pe strada. Despre defilari si sedinte foto nici nu poate sa fie vorba. Oamenii sunt intelegatori, vor sa ajute, dar eu nu pot sa accept realitate si ce mi s-a intamplat. Nu pot sa trec peste toate acestea. Avem o viata atat de frumoasa...”, a declarat modelul Emanuela Caprar, conform wowbiz.ro.

 

Frumoasa brunetă muncește în Italia, dar a venit in urma cu cateva sapatamani in Romania si a mers la o clinica de chirurgie estetica. 

 

Ea și-a făcut doua proceduri, una de marire de bust si alta de marire de buze si era nerabdatoare sa vada cum va arata. Dupa intervenția de la nivelul gurii, buza s-a infectat si necrozat, iar intr-o dimineata, Emanuela s-a trezit ca i s-a desprins si i-a cazut jumatate din buza superioara.

 

Ea vrea să își facă dreptate în tribunal, împotriva celor care au operat-o.

Comentarii Facebook