Una dintre cele mai urmărite emisiuni din România SE TERMINĂ. Vezi cine a făcut anunțul



Una dintre cele mai populare emisiuni TV din România a ajuns la final, iar anunțul a fost făcut chiar de realizatorul show-ului.

Dan Negru a anunțat, prin intermediul paginii sale de Facebook, că emisiunea ”Te pui cu blondele”, de la Antena 1, a ajuns la ultima ediție, după șapte ani în care a fost lider de audiență la postul cu pricina.

In seara asta inchei un drum, probabil.Ultima editie de Blonde. "Te pui cu blondele"e showul fanion al Antenei 1, alaturi de Next Star. Doar "Romanii au talent"ne-a depasit in audiente sezonul asta. In rest, NICIO premiera tv nu a facut audiente mai mari in 2014!Beat the Blondes(Te pui cu Blondele) a fost un esec pe plan international, in Romania l-am reconstruit si adaptat. Eyeworks e compania care il vinde in lume (adica parintii naturali).Ei au nascut programul dar l-au parasit la nastere si acum, cand showul a implinit 7 ani se lauda cu el, desi n-au facut nimic ca sa-l creasca si sa-l educe.Cam asta e povestea vietii showului Te pui cu blondele in Romania,un copil parasit pe care l-am crescut singuri.Azi showul e in top 3 divertisment alaturi de Romanii au talent si Next Star.Multumesc echipei mele care n-a fost niciodata mai mare de 3-4 oameni! Cred ca e vremea inventilor romanesti in televiziune,e vremea sa le dam incredere si alor nostri! Cei mari sunt mari doar pentru ca stam noi in genunchi! (P.S- Ideea celor 3 sezoane de "Editie de Colectie"cu invitati "de colectie" mi-a venit cand am primit cadou un set de cd "colectie-rock romanesc".Si asa Piersic,Hagi,Nadia,Ilie Nastase,Vadim au fost invitati de colectie la Te Pui Cu Blondele”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook