Un set de fotografii spectaculoase circula acum pe internet! Care credeti ca este cea mai reusita? Galerie FOTO

Un set de 20 de fotografii circula in aceste zile pe e-mail. Noi le-am primit de la Camelia, care ne-a spus ca si ea le-a primit la randul ei pe e-mail. "Cred ca ar trebui sa le vada toata lumea pentru ca sunt extrem de impresionante. Eu dupa ce le-am vazut prima oara m-am mai uitat la ele de zeci de ori ", ne-a scris ea. Ii multumim pentru mesaj si am hotarat sa le publicam, mai ales ca una dintre ele are o poveste impresionanta care o insoteste.

 

Este vorba de fotografia in care apare o catelusa Doberman si un pompier. Femela era gestanta si a fost salvata din curtea unei case ce a fost cuprinsa de flacari.  

 

"Cand in sfarsit focul a fost stins, pompierul pentru a se linisti si a se odihni putin, un fotograf al ziarului Actualitati din Carolina de Nord observa cum cainele privea de la distanta pompierul. Vazu cum Dobermanul porni direct catre pompier si se intreba ce urma sa faca. Barbatul pregati camera, iar animalul sosi langa omul obosit, care reusise sa ii salveze viata. Fotograful prinse exact momentul in care cainele saruta pompierul", scrie in mesajul care insoteste fotografia.

 

Noua ni s-a parut ca aceasta este cea mai impresionanta. Asteptam si comentariile dvs si va multumim pentru toate mesajele si stirile pe care ni le trimiteti!

Comentarii Facebook