Un nou episod din „telenovela” Prodan-Reghecampf: „E ceva cumplit şi jenant!” Ce i-au făcut fostul soț şi amanta Corina Caciuc impresarei


Anamaria Prodan a venit cu o nouă reacţie dură la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei Corina Caciuc. Impresara spune că are zeci de dosare deschise din cauza actualului său soţ şi a amantei acestuia, dar nu-și face prea mari griji pentru că o să-i „pună cu botul pe labe”.

Vedeta mai spune că soţul ei a ajuns la un nivel extrem de jos după ce a hotărât să divorţeze.

Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta. Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, că deja s-au întins prea mult!”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat pentru fanatik.ro.

Prodan orecizează că îşi doreşte ca această telenovelă să se termine cât mai rapid şi îi transmite lui Reghecampf să semneze cât mai repede actele de divorţ.

Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă amantei că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie. Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul! A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate”, a mai spus Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook