Simbolul sufletului tău în funcţie de luna naşterii. Adevăruri ascunse despre magia semnelor astrale


Ce este sufletul tău? Ce spune el despre tine și cum îți influențează viața. Cu siguranță te-ai gândit de nenumărate ori la aceste lucruri. Numerologia, sau magia numerelor este o știință străveche care se ocupă cu analiza numerică a vieții. Ea este de fapt „sora mai mică a astrologiei”. Acest domeniu vă poate ajuta să înțelegeți care sunt punctele forte și cele slabe ale personalității, dar și să vă îmbogățiți cunoștințele despre oamenii cu care veniți în contact. Cele 12 luni a anului calendaristic au o semnificație specifică. 

Ianuarie - Dragon

Ești născut în prima lună a anului, ești un exemplu pentru toți ceilalți. Ai o forță interioară uimitoare, ce te ajuta sa infrunti tot ce viața și lumea își rezerva. Nimic nu te tine pe loc. Fii atent, totusi, ai un temperament exploziv care îți poate crea probleme. Invata sa-ti controlezi furia.

Februarie – Phoenix

Esti mai sensibil la ceea ce te inconjoara decat cei nascuti inaintea ta. Greutatile te pot dobori, dar nu te pot invinge. Iti acorzi un moment in care sa iti plangi de mila, sa te reculegi, apoi renasti precum pasarea Phoenix. Ai o tenacitate si o rezistenta iesite din comun.

Martie – Yin-Yang

Nimic nu te atrage mai mult decat ideea de echilibru si armonie. De aceea tu vezi binele in orice situatie, te concentrezi pe gasirea solutiilor, negociezi si incerci sa gasesti pacea. Fii atent, totusi, unii oameni sunt chiar toxici, indiferent cat de mult incerci sa le acorzi credit. Nu toata lumea merita increderea ta.

Aprilie – Leu

Esti curajos si indraznet. Tu nu infrunti greutatile vietii, le domini. Esti o persoana loiala si protectoare cu cei pe care ii iubesti. Accepti cu usurinta provocarile si nu iti place sa te vaicaresti. Daca cineva are curajul sa se uite in ochii tai, va vedea focul patimas care arde in tine.

Mai – Lup

Viata ta este haita ta. Cu toate acestea, nu  te deranjeaza sa fii si singur. Cand cineva ii ameninta pe oamenii pe care ii iubesti, ar fi bine sa se fereasca. Nu iti place ideea de a fi in centrul atentiei, esti fericit si cu umbra.

Iunie – Peste

Tie iti place viata fara responsabilitati. Iti urmezi inima de fiecare data cand faci ceva. Din pacate, nu esti foarte realist si iti vine greu sa te concentrezi pe diversele sarcini pe care le ai de indeplinit . Cea mai mare calitate a ta este intuitia. Nu o ignora.

Iulie – Foc

Nu e nimic care te motiveaza mai mult decat pasiunea care arde in sufletul tau. Fie ca este vorba despre hobby, cariera sau relatii, cand hotarasti ca ceva este important pentru tine, nu te opresti pana cand nu reusesti. Totusi, ai grija ca aceasta pasiune sa nu se transforme in obsesie.

August – Cal

Te-ai nascut sa alergi liber, cu vantul suflandu-ti prin plete, asemenea unui armasar salbatic. Iti place libertatea, ai un apetit dezvoltat pentru aventura. Mereu cauti ceva incitant. Totusi, esti o persoana deosebit de etica atunci cand vine vorba despre munca. Intelegi si reusesti foarte bine sa faci diferenta intre timpul pentru munca si timpul pentru joaca. Vei avea succes doar atunci cand vei avea incredere in tine.

Septembrie - Floare

Ai un suflet frumos si inocent, unul care aduce bucurie si fericire tuturor celor care te intalnesc. Esti ca o floare care creste in salbaticie. Simpla ta prezenta infrumuseteaza mediul, amintindu-le celorlalti ca trebuie sa incetineasca ritmul si sa se bucure de viata. Radiezi caldura, calm si pace in jurul tau.

Octombrie – Stea

Nu esti interesat de succes, ci mai degraba de cum sa-i ghidezi pe ceilalti sa devina o versiune mai buna a lor. Esti ca un far care le arata celor ratatici drumul spre telurile si visurile lor. Este, insa, important de stiut ca ar trebui sa faci lucruri si pentru tine, nu doar pentru altii.

Noiembrie – Copac

Asemenea unui copac, tu oferi protectie celor pe care ii iubesti. Ai radacini puternice, un trunchi solid care ii sprijina pe cei aflati in nevoie. Ramurile tale ofera adapost celor care au nevoie de umbra si confort. Daruiesti fara asteptari, pana la sacrificiu, celor pe care ii iubesti. Ai un suflet frumos, dar nu permite ca, in generozitatea ta, sa accepti mai putin decat meriti.

Decembrie – Apa

Esti ca un fluid care isi schimba tot timpul forma. Cand esti in preajma celor pe care ii iubesti, esti calm si linistit. Cand, insa, se porneste furtuna, calmul tau se transforma in furie. Fii pregatit sa infrunti orice iti ofera viata.
Informațiile au fost preluate din sfaturile numerologul Mihai Voropchievici, dezvăluite în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse

Comentarii Facebook