Un clujean și-a cerut iubita de soție deşi o cunoștea numai de o săptămână

 

Un tânăr din Dej, de 21 de ani, s-a decis să facă pasul cel mare în viață alături de o tânără din Gherla, pe care o cunoștea numai de șapte zile.

 

Bogdan Miclea lucrează la un restaurant din zona Gherlii. Acolo și-a cunoscut aleasa inimii, iar după câteva întâlniri, în 13 martie, tânărul a așteptat-o pe Carmen Sigheartau (27 de ani) în fața blocului și a cerut-o în căsătorie. 

 

A fost ceva spontan. Ceva spontan şi nebunesc, însă dragostea şi-a spus cuvântul. Lumea nu mă crede. Dar e serios. Deja m-am mutat la ea acasă. I-am anunţat şi pe părinţii ei şi s-au bucurat pentru noi. Amândoi am suferit în dragoste. Carmen a zis că nu se va mărita niciodată, însă eu am riscat. Am luat inelul, un buchet de flori şi am cerut-o”, a declarat Bogdan Miclea pentru Dejeanul.ro. Tânăra a spus ”Da!” și este foarte fericită.

 

Există dragoste la prima vedere. Cred că în septembrie facem Starea Civilă, iar la anul nunta. Deocamdată ne bucurăm pentru pasul ăsta important. Mie ziua de 13 mi-a adus noroc şi nu ghinion”, a spus și Carmen Sigheartau.

 

O parte dintre prietenii celor doi încă cred că totul este numai o glumă.



Comentarii Facebook