Katia Cărbune, din Cluj-Napoca, a fost la Next Star și a luat Golden Star. Pepe a fost ULUIT - VIDEO

 

Katia Cărbune, cel mai tânăr compozitor din România, a luat Golden Star la emisiunea de talente Next Star și a avansat în finală.

 

Am sesizat la tine că ești artist. Am sesizat că ești la început de drum și te-ai prezentat ca un mare artist pe scenă, care ai venit cu propria piesă, te-ai impus! Tu nu semeni cu nimeni în momentul acesta. Ești tu, ai cântat piesa ta, într-o manieră a ta, țineai mâna într-un fel, închideai ochii într-un fel... Eu îți dau Golden Starul”, a spus Pepe.

 

Katia Cărbune a fost trimisă direct în marea finală.

 

Melodia Katiei a fost urmărită și de Mihai Morar, cunoscutul realizator al matinalului de la Radio Zu. Acesta a fost uluit de ce a văzut și a promis că melodia va fi difuzată și de Radio Zu.

 

Katia are deja compuse 4 melodii, fiind foarte pregătită pentru marea finală cu un nou hit ce va putea fi auzit numai în direct, la Next Star / Antena 1.

 

Katia Cărbune are 10 ani și promite că va fi noua senzație a muzicii românești. 

 

Katia Cărbune învață la Transylvania College și a participat, în ultimii ani, la mai multe concursuri de talente. În 2015, ea a câștigat concursul School Idol Cluj, iar în 2016 s-a impus la Festivalul Internațional de Muzică School Idol Cluj, unde a câștigat marele premiu. Juriul a apreciat mai ales faptul că a cântat pe scenă melodia compusă chiar de ea.

 

Piesa pe care a cântat-o la Next Star a fost înregistrată oficial la Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, astfel că, din luna ianuarie 2017, Katia este compozitor cu acte în regulă. Povestea primei melodii pare simplă, dacă o asculți pe tânăra artistă, în toată modestia ei: ”Părinții mei erau plecați la Dedeman, iar eu fiind acasă am început să lucrez la pian. Versurile le-am compus pe loc și rapid s-a conturat melodia, la care am lucrat apoi la linia melodică. Între timp am mai compus o melodie de Crăciun, iar acum lucrez la o nouă piesă”.


Comentarii Facebook