Un artist britanic revine pe primul loc în topurile muzicale după 20 de ani. Vezi despre cine este vorba


Legenda rock David Bowie a revenit pe orimul loc în topul preferințelor muzicale ale britanicilor pentru prima dată în ultimii 20 de ani.

David Bowie a surprins industria muzicală, în ianuarie, renunţând la pauza de 10 ani din carieră şi lansând single-ul "Where Are We Now?", ajuns în magazine în ziua în care artistul a împlinit vârsta de 66 de ani. Acest cântec a fost prima piesă nouă lansată de David Bowie după materialul discografic "Reality" din 2003, informează realitatea.net.

Albumul ”The Next Day”, de pe care este extras single-ul ”Where Are We Now?”, a devenit cel mai bine vândut album din Marea Britanie în 2013, cu un număr de peste 94.000 de copii în prima săptămână a apariției.

Ultima oară când David Bowie s-a aflat pe primul loc în topul britanic a fost în 1993, cu materialul discografic "Black Tie White Noise".

Bowie a început acest proiect în secret în urmă cu doi ani, iar cotidianul britanic The Independent spune că este "cel mai bun album de come-back (de revenire) din istoria rock'n'roll-ului".

Comentarii Facebook