U Cluj scoate la licitatie un dans cu Bianca Dragusanu! E cineva interesat?


Universitatea Cluj a anuntat ca joi, 15 decembrie, dupa ora 22.00 va scoate la licitatie, intr-un club clujean, un dans cu frumoasa Bianca Dragusanu si un tricou, totul in scop caritabil.

"In clubul Obsession vom organiza aceasta licitatie, dupa ora 22.00, in cadrul unui eveniment prin care dorim sa atragem fonduri pentru mai multe centre de plasament din oras, unde sunt ingrijiti copii. Vor fi doua pemii: un dans cu Bianca Dragusanu si un tricou emblematic al U Cluj", a declarat directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies.

 

"Vor avea loc licitatii pentru castigatorii concursurilor de Miss si Mister Boboc 2011 din Cluj Napoca, iar cu ajutorul fondurilor stranse vom aduce in pragul sarbatorilor bucurie in suflet si un zambet pe fata copiilor si varstnicilor nevoiasi.

Atmosfera va fi intretinuta MC Aurica, impreuna cu invitatii speciali: Bianca Dragusanu, Roxana Tanase si Adina Barbu. De asmenea va vor astepta multe alte surprize si premii din partea "U" Cluj.

Actiunea are ca scop stragerea de fonduri pentru proiectul OSUT "Din suflet de student", proiect prin care studentii, in urma unor scrisori trimise catre Mos Craciun ofera cadouri copiilor din 3 centre de plasament si unui azil de batrani", au scris organizatorii actiunii, Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica, Omnipass si Universitatea Cluj.

 

Vezi mai jos cum arata Bianca Dragusanu in tricoul U!

Vezi cum arata Bianca Dragusanu in tricoul echipei U Cluj!

Comentarii Facebook